Beoordelingen van Mr. Sushi Breda

Recente recensies

4.0
R Hanssens
19 januari 2022

Heel lekker gegeten

C Bergman
18 januari 2022
Fatima Abboue
18 januari 2022

Altijd lekker! Sinds een jaar vaste klant

Laura
17 januari 2022
Frank
17 januari 2022
Eline
16 januari 2022
Erica
16 januari 2022

Zoals altijd prima op tijd een heerlijke sushimaaltijd geleverd

Marco
15 januari 2022

Super bezorging precies op tijd. En de sushi was verser dan vers en heerlijk van smaak!

Debby
13 januari 2022

Eerste keer besteld en zeer goed bevallen, zeker niet de laatste keer 👍🏽

Ron
13 januari 2022

Was weer top !! Ook supersnel geleverd .

Diana Goudswaard
13 januari 2022
Faybe
12 januari 2022

Super lekker, goed service, een aanrader voor iedereen!

Merijn Bol
12 januari 2022

Super meegedacht met het bezorgen ; )

El Ghazzali
10 januari 2022
Mariska
8 januari 2022

Het eten was heerlijk, maar de bezorging duurde wel langer dan gebruikelijk is bij Mr. Sushi. Meer dan 1,5 uur moeten wachten. Na een uur gebeld, daar werd verteld dat het erg druk was en dat ze hadden geprobeerd te bellen, om te zeggen dat de bezorging later zou worden. Dat lijkt mij sterk want mijn telefoon is niet eens overgegaan. Desalniettemin was het eten heerlijk vers en erg lekker!

B V
8 januari 2022

Lekker, vers en keurig op tijd!

Robbert Neeb
8 januari 2022

Iets minder beslag om de kipstukken !!

Patricia van Gastel
8 januari 2022
Roland
7 januari 2022

Altijd even heerlijk!

Jan bogers
6 januari 2022
Nathalie
5 januari 2022

Was gevraagd om alles zonder sesam te leveren door een sesam allergie. Bijna alles was zonder sesam maar er waren wel wat sporen van sesam te vinden waardoor sommige dingen niet gegeten konden worden. Voor de rest was de kwaliteit van het eten goed.

Esmee
3 januari 2022

Zoals altijd perfect!

Babette
3 januari 2022

Helaas zaten er de bestelde mini loumpia's niet bij, verder hebben wij ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber
2 januari 2021

We bestellen hier vaak, elke keer super kwaliteit. Nu ook een volle spaarkaart gespaard, heel leuk dat jullie dat als extra doen voor vaste klanten. Bezorging was iets te laat, maar geen probleem. Is logisch op een zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Remoortere
1 januari 2021

Uitmuntend

Wies
1 januari 2021

Bedankt voor t meedenken.

1 januari 2021

Heerlijke sushi en klantvriendelijk!

C
1 januari 2021
Jolèn
1 januari 2021
Anita Ripson
1 januari 2021
Anne
1 januari 2021

Zoals altijd perfect, mooi op tijd en goed ingespeeld op vegans! Tip: meer vegan opties (bijv. vegan zalm of andere vulling) en vegan boxen.

Claire
30 december 2021
Mireille van der Weij
29 december 2021
Daisy Reijnen
28 december 2021

Wat misschien handig zou zijn is dat je in de app kunt zien hoeveel punten je al hebt gespaard, dat dus je persoonlijke gegevens zijn gekoppeld in de app!

Vos
25 december 2021
Baco
24 december 2021

Zoals altijd TOP !!!!! Thanks voor de supersnelle levering op kerstavond 👍🏻👍🏻

Linda Kolsters
24 december 2021

Sushi was heerlijk en de bezorger was stipter dan stipt!!

Van Beurden
24 december 2021

Sushi was zoals gewoonlijk heerlijk. Zsm bezorgen is niet gelukt. bijna 1.5 uur wachten is echt te lang

Roland
23 december 2021
Veen
22 december 2021
Angelique
21 december 2021
Lotte
21 december 2021

Complimenten aan de bezorger, erg vriendelijk en spontaan! Altijd fijn

El Ghazzali
20 december 2021
Gwen Netten
20 december 2021

Heerlijke sushi, helaas was de bestelling 45 minuten te laat en niet compleet. Bezorger moest terug en weer 45 minuten later heeft hij de rest gebracht. Jammer.

Ronald van Rijswijk
20 december 2021

Heerlijke Sushi helaas zaten er geen geen stokjes, geen sojasaus, geen wasabi en geen gember. Ook niet na 2x bellen. Heel heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Federica Miglietta
20 december 2021

Lekker als altijd maar deze keer er was te weinig sojasaus en gember.

Jolèn
19 december 2021

Heerliedepeerlie

Fransje Rijndorp
18 december 2021

Avocado was niet groen meer maar bruin. Het smaakte niet zo lekker dan de laatste keer.

ko
18 december 2021

Aangegeven geen komkommer in de bestelling te doen, helaas is dit over het hoofd gezien. Normaal wordt dit netjes gedaan, daarnaast waren ze ook niet strak gerolt, waardoor ze uit elkaar vielen. Jammer, want normaal is het top kwaliteit.

Eveline Rosbak
17 december 2021

smakelijk maar de sushi zijn iets te grof.

AvH
16 december 2021

Zeer attent briefje erbij, waarvoor dank

Janneke
15 december 2021

Lekker snel! En vers! Viel wel een beetje uit elkaar

Beatrix
15 december 2021

Was snel bezorgd en lekker vers

Paul
15 december 2021

De beste sushi van Breda. Heerlijk. Bezorging ook altijd op tijd.

Van Remoortere
13 december 2021

Was weer super lekker

Anita
13 december 2021

Was weer heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Seb
13 december 2021
M
12 december 2021
Rico
12 december 2021

Altijd top, geen mayo vanwege allergie altijd netjes aangehouden en lekker veel unagi saus top

Janny van dooren
10 december 2021

Ik had vandaag eten dat oud was het was uitgedroogd niet lekker boontjes zijn 6x gekookt denk ik en de sushi was oud was uitgedroogd en de warme sushi smasklois en hard gebakken was niet te eten erg jammer voor dat geld

Amanda
10 december 2021

Ik had aangegeven geen stokjes te hoeven, maar ik kreeg 6 (!) paar stokjes.

Dennis
10 december 2021

Keurig op tijd bezorgd en goede kwaliteit

Ernst
9 december 2021

1 ster minder omdat de bestelling niet compleet was.. de shrimps misten.. Voor de rest alles meer dan goed

Anhar
8 december 2021

Zoals altijd, super verse sushi. Binnen 30 min stond de vriendelijke bezorger voor de deur.

van Pruissen
6 december 2021

Was erg lekker!

Wim
6 december 2021

Bezorging op zondag maar precies op afgesproken tijdstip. Sushi goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark van Kerkhof
5 december 2021

De bezorger stond op hetzelfde adres in Breda ipv in Bavel. Daardoor was de bestelling uiteindelijk ruim 40 minuten later met tot gevolg dat sommige warme dingen inmiddels lauw waren geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
5 december 2021

Helemaal super, zoals altijd!

Joke
5 december 2021

was heerlijk .

Anoniem
5 december 2021

Laatste keren minder afgewerkt, weinig tobiko erop.

Peter Spaargaren
4 december 2021

Bestelling was anders dan geleverd. Deel van de sashimi zalm werd ineens tonijn...

C
3 december 2021

Eten is altijd super lekker!

Michelle
2 december 2021
Det
2 december 2021
Lies
1 december 2021

Was weer top ! Dank voor de leuke attentie!

Annette
29 november 2021

Zoals altijd stipt op tijd. Het is fijn dat ik van het menu kan aflezen of er gluten in de sushi zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey
28 november 2021

Mr. Sushi is altijd lekker, helaas hebben wij vandaag de verkeerde bestelling binnen gekregen. Beide gerechten waren de verkeerde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.N
28 november 2021
Laila
28 november 2021
Jonah
28 november 2021

Heb echt nog nooit zulke sushi gehad van jullie. De sushi rijst was niet lekker, de sushi viel uit elkaar en de gefrituurde garnaal in de sushi was gewoon zwart. Weet niet of het door het tijdstip komt.

Van Remoortere
28 november 2021

Deze levering was perfect die van vorige week die het zelfde was niet te eten hou wel rekening met klanten

Esmee
28 november 2021

De lekkerste sushi van Breda, snel bezorgd en uitstekende kwaliteit.

Jordi
27 november 2021
Maaike
26 november 2021
kooge
26 november 2021

Ontbrak deel van de bestelling, gebeld, zou een bon ontvangen, niks ontvangen, erg jammer...

Geja Trip
26 november 2021

Op stip nr 1 sushi! Super vers en snelle bezorging.

AA
26 november 2021

Prima poké bowl, zeker aan te raden!

Anoniem
26 november 2021
Bavel
24 november 2021

mwah, loempiaatjes waren taai en wat veel mayo voor sushi begrippen

Marloes
23 november 2021

Het was top!

Monique
21 november 2021

Altijd verse sushi en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
21 november 2021
Sophie
21 november 2021
Ingmar
20 november 2021
E.
20 november 2021
Klink
16 november 2021

‘ warme hapjes’ waren steenkoud, sushi smaakloos en duurde heeel lang vooor dat het er eindelijk was

Joz
15 november 2021
Claas
14 november 2021

Wij kregen toch wat last van een buikloop na het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
14 november 2021

Perfect vegan!

Loek
13 november 2021

Voor 19:00 uur besteld. Kwam om 19:20 .., niet heel accuraat

Kim Zwollo
12 november 2021

Edamame waren oud, deels bruin. Kipstukjes waren niet lekker, heel vet en smaakloos vlees

Diana
12 november 2021

Wederom heerlijk vers goeie kwaliteit!

Marleen van Vliet
11 november 2021

Vers en goed warm

Monique
11 november 2021
Kevin
11 november 2021

Lekker en bovenal vetarm!

Fransje Rijndorp
10 november 2021

Was weer erg lekker.

Harrie
7 november 2021

Zeer tevreden, vaste sushi adres

Jean-Pierre Bergmans
7 november 2021

Sushi goed, kipwings taai en doorbakken

Elisa Spijkers
6 november 2021
Cindy
6 november 2021

Super sushi zoals altijd. Na 3 jaar in Azië gewoond te hebben en verse sushi boetiekjes om de hoek te hebben weet ik wat goede sushi is. Mr. Sushi is altijd consistent, vers en smaakt fantastisch.

Nicole pals
6 november 2021

Goed eten en voor de afgesproken tijd bezorgd!

Pablo
5 november 2021

Sushi was lekker, karaage verbrant

Marleen van Vliet
5 november 2021

20 min te laat bezorgd, warme Gerechten waren koud

M
5 november 2021

Normaal echt heel tevreden maar de gyoza was koud en de sushi leek niet vers.

Lies
4 november 2021

Edamame bonen waren keihard en niet gezout. Gebeld, kreeg een nieuwe portie maar die waren net zo slecht. De Karage kipstukken waren bij de helft rauw van binnen. De tegenmoetkoming was tien euro 😑. Dit is de laatste keer voor ons bij Mr Sushi.

M.Nieuwenhuis
3 november 2021
ilse
3 november 2021
Elisha Huijbregts
3 november 2021
Marlou
1 november 2021
Ee
1 november 2021

Ik ben na het eten ontzettend ziek geworden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tina
1 november 2021
Sofian
31 oktober 2021

Dik een uur gewacht op het eten. Het eten zelf was lekker.

Jolèn
30 oktober 2021
Irene
28 oktober 2021

Doosje op zijn kop, inhoud tegen de deksel geplakt. Zag er erg rommelig uit.

Johan H. Greven
27 oktober 2021

Erg lekker en uitstekende service, klantgerichtheid

Rens
27 oktober 2021
Bianca
26 oktober 2021

Te laat en alles koud.. gebeld en mega onvriendelijk te woord gestaan.

Jayro
25 oktober 2021

De bezorger was er zeer snel, zo snel dat ik het idee had dat het uit een voorraad kwam van eerder die dag, niet vers gemaakt. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaartje
23 oktober 2021
Yasmin
23 oktober 2021

Tasty sushi!! Took 45minutes but was worth it :)

Isa
20 oktober 2021
J Schouten
19 oktober 2021

lekkeerrrr hoooorrrrrr

Daniella
17 oktober 2021

Super. Kwart voor 6 besteld. Binnen 20 minuten ontvangen. Eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
17 oktober 2021
Hein
14 oktober 2021

Is en blijft de beste sushi van Breda!

Angelika
11 oktober 2021
Juliette
10 oktober 2021

Heerlijk! Snel bezorgd en smaakte goed. Ook echt goed dat jullie nu die optie hebben om verspilling tegen te gaan! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danique
10 oktober 2021

Ik had de sensationbox besteld, helaas waren de zalm nigiris niet geflambeerd… De rest was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
9 oktober 2021
Anoniem
9 oktober 2021

Snel en lekker

Monja
6 oktober 2021
Mitchell
5 oktober 2021

Goede portie en netjes op tijd

kooge
3 oktober 2021

wederom heerlijk, thx!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corina
3 oktober 2021

Wederom dank voor de snelle service en bezorging. Het was weer heerlijk!

josephine van pluur
3 oktober 2021

super lekker en snel zoals altijd!!!

JC
2 oktober 2021
Jan
1 oktober 2021
Anouschka
1 oktober 2021

Het was erg lekker!

V dijk
30 september 2021
Janneke
26 september 2021

Kreeg geen ‘onderweg’ berichtje maar was alsnog erg snel! Wel mistte de zeewiermaki…

De Haan
25 september 2021

Ik had 5 sterren gegeven indien de bestelling compleet was geweest. Deze keer was mr Sushi de Wakame vergeten. De vorige keer was het de tonijn. Zo is het de kaatste keren elke keer iets vergeten. Je krijgt dan een wellicht een code als je iets vergeten bent maar er is maar 1 code per bestelling te gebruiken. Ik hoop dat mr Sushi iets beter op gaat letten bij het inpakken.

Ilse
25 september 2021

Altijd lekker en goede prijs. Vooral met code FREEROLL waardoor je altijd een rol gratis krijgt.

kevin
21 september 2021

Beste heer/mevrouw, Laat ik wederom beginnen dat ik jullie sushi echt geweldig vind. Het is met enige regelmaat voorgekomen dat ik bij jullie een sushi bowl bestel met wasabi mayonaise, maar ik heb deze nu (met gisteren erbij) voor de 6e keer gekregen met japanse mayanoise. Ik heb vorige week contact gehad met een medewerker van jullie en ze heeft mee een kortingscode toegestuurd vanwege de verkeerd gebruikte saus. Nu heb ik gisteren wederom een sushi bowl besteld met dus wederom de verkeerde saus... Daarbij kwam dat ik in plaats van 4 bowls die ik besteld had, nu 3 bowls kreeg. Ik heb hierna naar de zaak gebeld en de bowl werd een half uur later bezorgd. Ik vind het supervervelend dat ik dit nu wederom meemaak en dat er stelselmatig een verkeerde saus gebruikt wordt (zelfs ook weer bij de bowl die na een half uur bezorgd werd). ik ben nog steeds tevreden over de kwaliteit van het eten. Ik begin me echter wel af te vragen of de wasabi mayo niet al uit het assortiment

Yv
20 september 2021

Toppie

J cicilia
20 september 2021
Sjoerd van Bezooijen
19 september 2021

Normaal is de sushi hier prima, maar dit keer zat er een rare, beetje chemische nasmaak aan de rijst. Gekeken op de website of ik dit kon melden via app of bericht, maar dat kon niet. Gebeld, maar was waarschijnlijk druk want werd niet opgenomen. Jammer dat mijn gratis roll er ook niet bij zat en ik niet 1 maar 2 bakken sojabonen kreeg. Die krijg ik natuurlijk echt niet in mijn eentje op. Zonde! Dit keer dus erg ontevreden, geen waar voor mijn geld…

Familie kopmels
19 september 2021

Voor de eerste ronde wil ik helaas geen 5 sterren geven , we hadden aangegeven dat er rekening gehouden moest worden met gluten & lactose en dat alles appart in gepakt moest worden , toen onze bestelling eenmaal bij ons was , was daar helaas geen rekening mee gehouden , toen had ik gebeld en de 2de rond was echt uitstekend en hartstikke vers en daar willen wij jullie ontzettend voor bedanken , we hebben echt genoten van de sushi ! Dank jullie wel !

Sybren
19 september 2021

Prima. Precies op tijd en lekkere sushi.

Evie
18 september 2021
Sophie
18 september 2021

Hele goede poke bowls! Alleen zat wel een beetje veel saus op bij mij, bezorger was aardig

Nicolet
18 september 2021

Heeeerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd. Vooral de temaki goed gevuld! Dit neerviel de sashimi tonijn iets tegen, was wat taaier/ ouder leek wel. Mijn enig puntje van kritiek, ik zou hier volgende zeker nog een keer bestellen

Kevin
12 september 2021

Ik heb inmiddels meerdere keren sushi besteld bij jullie en ik moet toegeven dat mijn tevredenheid in een glijdende schaal naar beneden gaat. Meerdere malen (net als vandaag) bestel ik een bowl met wasabi mayonaise en ik krijg wederom een bowl met normale mayonaise. Ik heb het zelfs nog bij het opmerkingen vak vermeld om dit keer wasabi Mayo te gebruiken) D is nu al zeker 5 keer gebeurd, wat mij betreft is de maat nu wel vol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Casa Almonde
11 september 2021

Heerlijke verse sushi! Mooi geserveerd en op tijd bezorgd.

Boudewijn
11 september 2021

Wederom zeer goed

Wim de Haas
11 september 2021

Was weer heerlijk. Alleen kregen we box A terwijl we box B hadden besteld.

koog
10 september 2021

heerlijk, dank alweer

Jan Martin
10 september 2021

Alles prima in orde.

Karin
9 september 2021

Super snelle levering en heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geja
8 september 2021

Beste sushi van Breda!

Fenny
6 september 2021

Lekkere sushi en goede bezorging👍🏻

Lisanne
5 september 2021
Ria Zandbergen
4 september 2021

Top!

Monique Boers
1 september 2021

Simpele sushi om te zien. Groot stuk komkommer erin en wat rommelig. Als je een hap neemt valt alles eruit, door grote stukken. Smaak is goed. Verpakking ook. Maar geen culinair hoogstandje. Ga niet meer terug. Ben bezig met het vergelijken van verschilde sushi restaurant, maar vind deze niet bijzonder. Garnalen uit frituur waren super goed. Knapperig en warm.

Reactie van Mr. Sushi

Hi Monique, jammer dat u niet tevreden was met de bestelling! Voor een echte smaaksensatie adviseer ik u om ook een andere box te proberen, zoals de Sushi Sensation box. Hopelijk tot snel weer bij Mr. Sushi!

tony schapendonk
1 september 2021

normaal altijd perfect, helaas leek het er nu een beetje op dat de bezorgscootert een ongeluk heeft gehad met ons tasje achterin. kwaliteit was zoals altijd wel heel lekker

Stannie
30 augustus 2021

De sushi was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
30 augustus 2021

Heerlijke sushi en dimsum en ook nog perfect op de aangegeven tijd bezorgd! We hebben er heerlijk van gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
30 augustus 2021

Het eten is echt wel lekker maar ik vonden de bezorgtijd lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
29 augustus 2021

Alles prima! Kwaliteit ook geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
29 augustus 2021

Wederom lekkere sushi !

Familie van Beek
28 augustus 2021
kooge
28 augustus 2021

heerlijk

Kiki
27 augustus 2021

Er is een product vergeten. Verder was het wel erg lekker en optijd!

Fam. De Haan
27 augustus 2021

Het was weer top, alleen misten we de 2x sake die we besteld en betaald hadden. De rest was echt prima, maar dat er iets ontbrak dat is een beetje jammer. Verder top.

Isa Graafmans
26 augustus 2021

Er zaten meerdere haren in de sushi.

Amber
26 augustus 2021

Super sushi! Nieuwe vegetarische gyoza's waren heel lekker! Lekker krokant gebakken en goed van smaak. Warme gerechtjes worden altijd goed warm geleverd. Altijd tevreden over mr sushi en goede prijzen vergeleken met andere sushi tenten hier in de buurt.

MV
23 augustus 2021

Hele goede kwaliteit. Prima prijs, echt even uit eten thuis

de Jongh
22 augustus 2021

Super goed!! Kleine tip, ik heb 3 bakjes sojaboontjes besteld, omdat de foto op de website kleine bakjes waren. 3 bakjes was toch een beetje te veel. 😄 Verder was alles super lekker!! Duidelijke website en goede bezorgservice. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floris van guppe
22 augustus 2021

Bezorging was 30 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijntje
22 augustus 2021

Was erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

koog
20 augustus 2021

normaal gesproken goed, helaas vandaag minder. erg klef, weinig vis en slecht gerolt. Daarnaast bepaalde ingredienten weg te laten ivm allergie zaten. gebeurd normaal wel, maar vandaag zat het er toch in, gelijk weggegooid, erg jammer!

Diana
19 augustus 2021

Zeer tevreden

Angela
18 augustus 2021

Snelle goede service, goede kwaliteit

Barbara
17 augustus 2021

Het was weer super!

Chantal
16 augustus 2021

Heel erg blij met alle vega opties!! Super lekkere sushi.

Marie-Louise
10 augustus 2021

Echt heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel en bestelling op tijd

Joli Willems
9 augustus 2021

Sushi is super lekker, alleen jammer dat jullie elke keer sushirollen vergeten.

Lanting
9 augustus 2021

Mooie gevarieerde doos sushi (sushi lovers). Vlotte en vriendelijke bezorging.

Wim de Haas
9 augustus 2021

Altijd van hoge kwaliteit, heerlijk vers. Van de vele bestellingen één keer een 'misser' gehad. Werd direct gebeld en kreeg volgende bestelling gratis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
7 augustus 2021

Weer zoals altijd TOP !!!!!! Beste sushi 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Angelika
6 augustus 2021

Zoals altijd top kwaliteit alleen deze keer heb ik geen extra rol ontvangen ondanks ik de code heb ingevoerd. Dus wel een minpuntje.

Anoniem
6 augustus 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd!

Wendy
3 augustus 2021

Heerlijke sushi voor een leuke prijs!

Peter
1 augustus 2021

Bijzonder lekker. Goede begeleiding bij bestelling. Omdat pinapparaat niet functioneerde bij het bedrijf zelf via internet besteld met hulp van medewerkster. Prima.

Teun de Bont
1 augustus 2021

Rijst was niet goed gaat

Jennifer
31 juli 2021

Bestelling is bij de buren bezorgd, gelukkig kwamen die het zelf naderhand brengen

Gerda
30 juli 2021

Heerlijk zitten smullen, en zien ons zeker terug.

Nicolet
29 juli 2021

Meer dan genoeg en lekker mals en vers

Ilse
28 juli 2021

Wij bestellen al een aantal jaar regelmatig bij jullie en vonden de sushi eerder veel beter dan nu. De vorige keer dat we bestelde was het echt heel slecht, qua smaak en absoluut niet vers. Deze bestelling van vandaag was wel oke, maar bijna alle rolletjes vielen uit elkaar waardoor het minder prettig eten was. Eigenlijk nog steeds niet wat we van jullie gewend zijn van de eerdere bestellingen. We rijden altijd 25 min heen + 25 min terug om de sushi bij jullie op te halen, omdat we die altijd zo goed vonden, dus vinden het echt jammer dat het de laatste tijd minder is.

Tufan
28 juli 2021
Beverdam
27 juli 2021

Het was weer heerlijk en goed op tijd bezorgd

Estrella
26 juli 2021
Anne
25 juli 2021
Arianne Verhaaf
25 juli 2021

Heerlijke sushi maar de bezorging een half uur later dan de gekozen tijd!

Malika
25 juli 2021
Bas aan de wiel
25 juli 2021

2u moeten wachten op mijn sushi. 2x nagebeld en niet de juiste info verkregen.

Colin en Dagmar
24 juli 2021

We bestellen altijd sushi bij jullie wanneer we er zin in hebben. Altijd snelle levering, lekker eten en ook altijd netjes verpakt.

Fadya
23 juli 2021

Lekker vers en snel bezorgd.

Wim de Haas
19 juli 2021

Beste lezer, we zijn een frequente en zeer tevreden klant. Dit keer echter was de kwaliteit, vooral versheid, helaa niet goed. De tonijn zelfs bedorven. Die hebben we gelijk uitgespuugd en weggegooid. Ook veel van de rest van onze favoriete box B was so, so :(.

Patrick Brand
19 juli 2021

Kwaliteit en diversiteit erg goed. Bezorging mag wat persoonlijker.

Xantia
18 juli 2021

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter-Paul
17 juli 2021

Altijd zo lekker. Ook de bezorging is snel. Hoeveelheid van de familiebox is top. Aanrader!

Sushi lover
17 juli 2021

Echt altijd vers! Nog nooit teleurgesteld

Marco
16 juli 2021

Super lekker gegeten en super service. 1 gerechtje vergeten kan gebeuren. Maar nabreng service was prima! Dit is klantgerichte service👍

Thomas van den Bemd
16 juli 2021

Heerlijke verrassende smaak, vlotte service en redelijke prijs kwalitiets nivo

Kingfam
16 juli 2021

Beste poké Bowls van Breda

Joe
15 juli 2021
Annelies Bax
15 juli 2021

Prima verzorgd heerlijk gegeten

Bogers
14 juli 2021

Erg lekker, ook de vegan sushi viel goed in de smaak en best snel bezorgd!

Jolèn
13 juli 2021
Simone
12 juli 2021

Super lekkere rijs, en verse vis.

Wout
12 juli 2021
Mikey Wiedijk
11 juli 2021

Hele goede sushi!

Anne-Marie
11 juli 2021

De sushi was heerlijk, maar er is overduidelijk gerookt in de auto van de bezorger. Hierdoor stonken de tasjes erg naar rook en dat is echt heel vies.

Laurens van Galen
10 juli 2021

Sushi was heerlijk en prima op tijd

Dj
9 juli 2021

Bestelling afgehaald en bij thuiskomen bleek bestelling niet te kloppen. Zonder problemen werd alles nageleverd! Helemaal top.

Anoesjka
8 juli 2021

Sushi kwam een half uur te laat, vis was verkleurd, edame boontjes uitgedroogd. Zware tegenvaller. Hoop dat ze nog gaan reageren op mijn klacht

Ilse
7 juli 2021

Normaal gesproken prima, nu helaas lauw en proefde niet vers. Zeker niet de kwaliteit die we gewend waren van mr sushi. Heel jammer van deze bestelling!

Piet
7 juli 2021

Echt waanzinnig lekkere, verse sushi gegeten. Inclusief flexibiliteit vanwege verzoek om iets sneller op te kunnen halen. Kortom: top! Zeker tot een volgende keer!

Marloes
3 juli 2021

Super lekkere sushi

Bregje
3 juli 2021

Was weer erg lekker!! Zou helemaal fijn zijn als er een salamon lovers box voor 1 persoon zou zijn.

Sanne
3 juli 2021
Bas
3 juli 2021

Had gevraaagd om kinderstokjes, helaas niet geleverd. Kwaliteit was prima

M.g.j.
2 juli 2021

Was lekker! Jammer alleen dat de spaarpunten voor n gratis box van 25 naar 30 zijn gegaan

Baco
1 juli 2021

Wat was het weer heerlijk die studentenbox met een gratis extraatje erbij deze keer. Nogmaals bedank,t het was zoals altijd weer TOP !!!!!!

Annemarie
1 juli 2021

Bestelling ging moeizaam via het de app. Uiteindelijk via de website op de computer moeten bestellen Daarbij duurde het erg lang voordat de bezorger er was , ook zelfs nog extra voor gebeld Sushi was wel erg lekker

van Woudenberg
1 juli 2021

Zag er slordig uit, veel rolletjes waren uit elkaar. Ook had ik van de chicken 6 rollen besteld en betaald maar zaten er maar 5 in. Jammer ben ik niet gewend van jullie Mijn e-mail is evt. van-woudenberg@ziggo.nl telefonisch ben ik niet bereikbaar.

Ilse
29 juni 2021

Niet vers helaas, gebeld en ze zouden het compenseren niets meer gehoord

Reactie van Mr. Sushi

Beste Ilse, Wij hebben zoals afgesproken een mail met daarin de oplossing naar u toegemaild.

Anneke
28 juni 2021

Heerlijk vers. Snel geleverd. Vooral heel fijn dat jullie ook verschillende met vlees hebben zodat man , die allergisch is voor vis, ook mee kan eten

Amber
27 juni 2021

Super sushi! Bezorging was mooi op tijd en alles was nog super warm! (De warme snackjes en sushi) Expres of perongeluk een extra rol gehad, is altijd leuk wanneer je de sushi uitpakt. Smaakte super goed, bestellen we binnenkort zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alfie
27 juni 2021

Besteld met een nader omschreven bezorgtijd. De bezorging werd netjes volgens wens geleverd. Presentatie, smaak, volume, alles was van hoge kwaliteit. In mijn ervaring; altíjd goed verzorgd!

Oudshoorn
26 juni 2021

Alles was heerlijk...enig feedback puntje is dat de sushi iets steviger gerold mag worden. Plakte best aan elkaar;)

Adriana
26 juni 2021

Ik heb crispy chicken besteld en kreeg crispy zalm. En dat lust ik niet 😔

Donkers
26 juni 2021

Jammer dat alles in de deksels zat geplakt, zou hogere deksels nemen verder heerlijk gegeten en kwaliteit

Heleen
25 juni 2021

Het is eigenlijk altijd lekker, voldoende en de bezorging is top. Vandaag zat er geen saus over de rainbowroll. Gelukkig is zonder ook lekker!

Lily
23 juni 2021

Lekker eten, vast bestel adres voor sushi. Ook hanteren ze goede prijzen!

Patryk
23 juni 2021
Hellen
21 juni 2021

Super goed, snel geleverd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guido
21 juni 2021

Prima Sushi en altijd op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lis
19 juni 2021

Eten was goed. Smaak en kwaliteit goed. Bezorging goed. Alleen we zouden een gratis rol krijgen. Ook in de tekst heb ik dit vermeld. Alleen niks gekregen! Ik kan ook nergens een mail adres vinden om hierover te mailen.

S van Hees
19 juni 2021

Super lekker

Lotte
19 juni 2021

We kregen helaas 6 springrolls ipv garnalenkroketten.

Evie
19 juni 2021
Sharon
19 juni 2021

Zeer goede kwaliteit, bestelling was wel 20 minuten te vroeg (voor nu kwam het goed uit, want ik was net thuis)

Noor
18 juni 2021

Altijd weer Heerlijk vers 👌

Barbara
18 juni 2021

De sushi is heerlijk en de “spaarfornule” is een leuke toevoeging. Vandaag kunnen genieten van een heerlijke gratis sushibox! Wij bestellen nergens anders meer!

Thomas van den Bemd
18 juni 2021

Erg smaakvol, keurig op tijd en zeker de moeite waard voor een volgende bestelling.

M.Post
18 juni 2021

Super lekker en vers. Het duurde wel ongeveer 40 minuten op een door de weekse dag voordat de eten arriveerde, maar de kwaliteit was top. Voor herhaling vatbaar!

Bart
18 juni 2021

Altijd lekker. En snel bezorgd volgens afspraak.

Joanna
17 juni 2021

Het was weer super lekker. Een puntje sommige rollen iets dunner snijden krijg ze niet in je mond . Ook wel hilarisch aan tafel 👍

Aryan
16 juni 2021

Het leek alsof de tas met eten gevallen was sushi’s lagen slordig in de bakjes en het bakje met zeewier lag open en op zijn kop in de tas. Normaal gesproken wordt de sushi altijd netjes bezorgd. Natuurlijk waren de sushi’s zoals gewoonlijk bijzonder lekker.

Dijana
16 juni 2021

Heerlijk!

Paula
15 juni 2021

Weer heerlijk gegeten! Voor ons de lekkerste sushi van Breda!

Stefan
14 juni 2021

uitstekende sushi, jammer dat ik er te weinig sojasaus bij kreeg. 2x maki mix en 1 soja is jammergenoeg niet voldoende

Tws
13 juni 2021

Heerlijk! En leuk, de geslaagd kortingsactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce van der Stap
13 juni 2021

Sushi was warm, er zaten al randjes aan de tonijn en advocado was heel ver bruinen stond ongekoeld klaar. Slecht voor bacterievorming, jammer en onprofessioneel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaar
13 juni 2021

Het was super lekker, niet duur, op tijd en veel vega opties! Echt top :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
13 juni 2021

Alweer te heerlijk gewoon! Snelle bezorging en 🍣 was vers, de gebakken garnalen waren warm en krokant. Heerlijk gegeten weer! 😋👌🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliette
13 juni 2021

Top! Snel en lekker. Vriendelijke bezorger. Bedankt!

Frederik Lanting
12 juni 2021

Besteld en letterlijk 10 minuten later op tafel! Super.

Ron
12 juni 2021

Alles top! Sushi is perfect en alles supersnel geleverd. The best !!!

Anne
11 juni 2021

Altijd lekker en goede kwaliteit. Ook de service en bezorging is top

Cj
9 juni 2021

Was top en snel bezorgd

Martyn
9 juni 2021

Sushi is vers en lekker van smaak. Subjectief? ja dat klopt. Over smaak valt niet te twisten. Enfin, je mag het zelf gaan proeven :)