Bewertungen von Mr. Sushi Breda

Neue Beurteilungen

4.0
Klaartje
19 MĂ€rz 2023

Heerlijk eten en snelle service😀

De ruijter
18 MĂ€rz 2023

Heerlijk eten!

Anoniem
13 MĂ€rz 2023

Snelle levering, mooie presentatie en smaakvolle sushi. Zelfs de krokante garnaal was nog knapperig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barbara
12 MĂ€rz 2023

Heerlijk en perfect op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Meg
12 MĂ€rz 2023

Super snel geleverd en zoals altijd echt te lekker!

Ryan Diepstraten
11 MĂ€rz 2023
Natascha
9 MĂ€rz 2023

Is altijd vers en lekker!

Sabine
5 MĂ€rz 2023

Super lekker, snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S van der Veen
5 MĂ€rz 2023
Yesse Wirken
5 MĂ€rz 2023

Bezirging was een tikkie laat (maar begrijpelijk op zaterdag avond)

Van Gurp
4 MĂ€rz 2023

Eten was erg lekker maar het duurde heel lang voordat het er was. Wel netjes sorry gezegd door de bezorger

Pb
4 MĂ€rz 2023
Tippi
4 MĂ€rz 2023
Marco
27 Februar 2023

Heerlijk! En goede service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sylvie Vellema-Stokkermans
27 Februar 2023

Prima kwaliteit, mooie presentatie en de bestelling werd netjes op tijd geleverd!

Carola vernack
26 Februar 2023

Loempia’s waren niet warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

X
26 Februar 2023

Bezorging goed op tijd. Garnaal in verschillende rollen was nogal zompig. Proefde alsof het er al een tijdje stond.

Owen Campbell
25 Februar 2023

Heel snel bezorgd. Hele aardige bezorger. Heerlijk eten. De volgende keer zorg ik dat ik wat kleingeld heb klaarliggen voor de bezorger als fooi.

Sabine
25 Februar 2023

Altijd goede service, goede kwaliteit, erg lekker eten en de spaaractie is voor mij de reden om hier te bestellen❀

L
22 Februar 2023

Lekkere, verse sushi. Vriendelijke bezorger. Goede eerste ervaring!

Sabine
22 Februar 2023
Eline
21 Februar 2023

2 uur gewacht op bestelling en de loempia’s waren niet meer warm


Brenna Albrecht
21 Februar 2023

Het was makkelijk te bestellen, leuke acties en een ruim keuze. Ik had sushi besteld voor 2100 om +/- 1800. Dus ruim op tijd! Toen de bezorger iets aan de late kant aan kwam zei deze medewerker helemaal niks. Binnen gekomen en de bestelling uit gepakt kom ik erachter dat de helft van de bestelling er maar is. Opnieuw gebeld en de dame aan de telefoon was niet klant gericht, geĂŻrriteerd en kortaf. Er werd geen excuses aangeboden en er werd opgehangen zonder ook maar iets te zeggen of een tijds indicatie aan te geven. Dit telefoon gesprek was om 21:10. Het heeft wel geteld een uur geduurd voordat de rest eraan kwam. Ik ben betere service gewend, erg jammer dat het deze keer niet zo was.

Sanne
20 Februar 2023
Marinka
20 Februar 2023

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorger

Patrick Janssen
20 Februar 2023

Het was weer heerlijk!

Sjoerd
19 Februar 2023
W
18 Februar 2023
Bregje Konings
14 Februar 2023

Bezorging duurde erg lang, geen geschatte bezorgtijd kunnen zien toen ik bestelde.

Stephanie
12 Februar 2023
Houopmetdiegekkebeoordelingen
12 Februar 2023

Dat beoordelen is natuurlijk quasi-waarheid....iedereen heeft een eigen smaak

Corien Snuverink
12 Februar 2023
Jes
11 Februar 2023

Alles superlekker! Goede vulling en vers.

A.van Hilten
9 Februar 2023
Jenna
8 Februar 2023

Bezorging was ontzettend snel, binnen 15 min was het eten er al. Bestel wekelijks pokebowls maar vandaag en afgelopen keer waren ze een stuk minder goed gevuld en zat er weinig saus op. En dat terwijl de prijs omhoog is gegaan. Jammer

Saroun
7 Februar 2023
Weterings
2 Februar 2023

Heerlijk gegeten! De bezorging was snel, alles was goed verpakt en het smaakte allemaal top.

Thom Antonissen
2 Februar 2023

Weer heerlijk gegeten!

Sander
1 Februar 2023

Dure Specials besteld maar die waren niet goed losgesneden aan de onderzijde. Gevolg: met stokjes oppakken leverde op dat ze aan elkaar vast bleven plakken en daardoor uit elkaar vielen. Slecht koks-werk want daarvoor koop je geen sushi rollen van €16 (schandelijke prijs eigenlijk, helemaal voor deze flutkwaliteit). Het plezier vh sushi eten was voor mijn zoontje er snel af met uit elkaar vallende sushi stukjes. Echt slecht werk van de koks.

Van overveld wim
30 Januar 2023

Sory het was in 2022 beter sory het leek wel oud van zondag dit ben ik niet gewent van u

Marit Timmermans
30 Januar 2023

Sushi niet spectaculair en bezorger had eerst een aantal andere adressen waardoor er tussen tijd van vertrek en bezorging circa 40 minuten zat. De kwaliteit van de warme bijgerechten was daarom (logischerwijs) niet om heel erg gelukkig van te worden. Wel vriendelijk te woord gestaan bij het nabellen en door de bezorgster.

Saroun
30 Januar 2023
Heri
29 Januar 2023
Kirsten Teppema
28 Januar 2023

Helaas smaakte de sushi niet erg vers en zag het er niet heel smakelijk uit

Marcel
28 Januar 2023

Beste sushi van Breda en zoals gewoonlijk weer stipt op tijd bezorgd. Kortom top!!!

Barbara
27 Januar 2023

Top gegeten en aardige bezorger!

Michel Welings
25 Januar 2023

perfecte timing voor get afhalen. crispy was iets te grof

M
25 Januar 2023
Jordy
24 Januar 2023

Lekker gegeten en vriendelijke medewerkers

Frank
24 Januar 2023
Lotty
23 Januar 2023

Op tijd, vers en lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nina
23 Januar 2023
S v/d Veen
22 Januar 2023
Ilse
21 Januar 2023

Altijd topkwaliteit. Heerlijke sushi, snelle en vriendelijke bezorging. Wij bestellen graag bij mrsushi.

Ria
20 Januar 2023

De sushi vonden we erg ver en niet lekker. Het tasje was doorlopen met vet.

Diana
20 Januar 2023

Snel bezorgd en weer erg lekker!

Layla Van Tilborg
17 Januar 2023

Altijd goede kwaliteit en je krijgt echt een flinke kom met genoeg van alles. Altijd super lekker. Wij zijn fan!

Joost Nooren
16 Januar 2023

We hadden s'middags optijd besteld (rond 14.30u) ik had het blokje 17.20u aangevinkt , en ze waren er precies optijd . Helemaal prima !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

tom
15 Januar 2023

snelle bezorging, heerlijk vers en mooi opgemaakte pokebowl

Elaina
14 Januar 2023

Werdt eerder bezorgt, vond ik wel fijn :)

Yesse
13 Januar 2023

De maki’s waren uit elkaar gevallen en de maguro maki had erg weinig tonijn (ivm bijv de sake maki) voor de rest heel erg lekker en snel geleverd (vooral dragon roll)

Wim de Haas
13 Januar 2023

Altijd heerlijk. Jammer dat we opnieuw en alsnog gember en wasabi weggooien terwijl we altijd aangeven dit niet te hoeven. En daarnaast helaas maar wel weer 1 klein flesje sojasaus... te weinig dus.

Ellen
12 Januar 2023
Joy
6 Januar 2023

Lekker, goed en alles gekregen zoals besteld.

Veronique
6 Januar 2023

Heerlijk gegeten en warm was nog warm. Alles zat erbij dus ook de extra’s uit de opmerkingenbox. En bestelling was er snel.

Karlijn
4 Januar 2023
Lars
4 Januar 2023

Sushi was erg lekker en zelfs aan de presentatie was gedacht: zag er ook mooi en lekker uit. Volgende keer weer hier.

Nelleke
3 Januar 2023

Helaas leek er niet naar mijn geschreven opmerkingen te zijn gekeken. Had gevraagd of als er wasabi was deze gegeven kan worden in plaats van wasabi Mayonaise maar toen ik daar kwam was er wel wasabi, hier moest ik wel om vragen en zat op de poke bolw al wel de wasabi Mayonaise

Liesbeth
2 Januar 2023

Duidelijk supervers en goed gevuld . Echt heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jimmy
1 Januar 2022

Heerlijk zoals altijd!

Brian De graaf
1 Januar 2022

Hebben geen gratis rol gekregen bij de welkombreda code.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
1 Januar 2022

Weer lekker als altijd, alleen was de California roll ineens vervangen voor een ebi tempura


Lotte
31 Dezember 2022
Suzanne
31 Dezember 2022
Zoe
30 Dezember 2022

De maki was erg lekker, alleen de fried sushi droop het vet eruit en proefde ook naar oud vet. We hebben er 2 van opgegeten en de rest weggegooid. Deze zal ik voortaan niet meer nemen.

Dv
30 Dezember 2022

Bizar dat als je aangeeft zwanger te zijn en er dus geen vis in de sushi geserveerd mag worden dit toch alsnog wordt gedaan! Zelfs na dubbel aangegeven te hebben (in de opmerkingen en telefonisch) waarin de telefoniste zelf ook aangaf dat dit vermeld stond. Daarnaast was de kwaliteit bagger die ik niet gewend ben, sushi half uit elkaar gevallen die dus niet fatsoenlijk te eten viel! Zeer jammer dit, heb de helft ervan weg kunnen gooien, dag geld!

UytdeHaag
27 Dezember 2022

Alles tip top verzorgd en een goede service, precies op tijd afgeleverd en dat met kerst. Minpuntje Tonijn vond ik een beetje flauw van smaak.

Elke
24 Dezember 2022

Super lekker, veel vega(n) opties en keurig op tijd!

verbaandert
23 Dezember 2022

lekker met zen alle van genoten met onze "kerst"avond, ook veggie en vegan, voor ieders wat wils đŸ€©

Ron
23 Dezember 2022

Toppers, was weer geweldig !!!!!!

Xander
23 Dezember 2022
Pim Faber
19 Dezember 2022
Wim de Haas
18 Dezember 2022

Ik blijf jullie graag veel sterren geven! Ook al werd ik dit keer om 16.15 uur gebeld dat de bestelling van 16.00 uur te laat zou komen. Het werd iets van half 5. En toen we gingen aanvallen ;) bleek het box A ipv box B te zijn die was geleverd :(.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingmar
18 Dezember 2022
Nicole pals
18 Dezember 2022
Hannah
18 Dezember 2022

Heb gebeld met deze klacht. De rijst was droog en zuur. De vis smaakte nauwelijks. Niet wat ik van jullie gewend ben dus zonde!

Daniel
18 Dezember 2022
Adi
17 Dezember 2022
Van der velden
16 Dezember 2022
Claudia
16 Dezember 2022

De handrolls zijn heerlijk, de sushi mag iets luchtiger en met iets minder zaadjes

SĂ©verine
16 Dezember 2022

Weer een super bestelling, optijd geleverd en het was weer heerlijk!!

Aleks
16 Dezember 2022
Edwin
16 Dezember 2022
Debs
16 Dezember 2022

Ik had vandaag een bestelling geplaatst op de website voor de locatie in Breda. En kreeg helaas iets anders dan ik had besteld , ik kreeg ook geen bon bij de bestelling. Dus kon ook niet kijken wat het was. Helaas!

Barbara Biesheuvel
11 Dezember 2022

Het was niet vers zoals we gewend zijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart Willemsen
11 Dezember 2022

Lekker zoals altijd.

Paula
10 Dezember 2022
Ties
8 Dezember 2022
Sam
4 Dezember 2022

Alleen jammer dat er niets met m’n opmerking bij de bestelling is gedaan! Lezen jullie deze wel? ;-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre
4 Dezember 2022
Raisa
4 Dezember 2022

Fantastische zaak dit!!

C B
3 Dezember 2022

Helemaal super! Echt aanrader!

A
3 Dezember 2022

Beoordeling kwam warm en snel.

Wolf
2 Dezember 2022

De sushi was dit keer echt niet lekker. Grote klompen rijst van slechte kwaliteit . Tegenvaller . We hebben de helft weggegooid.

Iris
1 Dezember 2022

lekkor

van den Buijs
1 Dezember 2022

Teleurstellend Sushi viel volledig uit elkaar Cristiano Shrimp leek oud en uit de koelkast te komen Veel lekkerder gewend

Leon
30 November 2022

De sushi was niet goed gerold, viel bijna uit elkaar. Daarnaast waren de gebakken uitjes op de crunchy salmon roll vergeten. Het duurde ook veel langer dan normaal voor onze bestelling er was. Het zal waarschijnlijk met de drukte te maken hebben. Normaal zijn wij erg tevreden, maar vanavond was het geen succes.

Anoniem
30 November 2022

Goede service. Fijn ingespeeld op veganisten! Top! Altijd goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stef
29 November 2022

Klasse meegedacht om een wat "off menu" vegan menu te maken door wat "vega" Sushis om te bouwen! Top! En erg lekker!

Imke Visser
29 November 2022

We bestellen heel regelmatig en het is altijd goed! Favoriet sushi bezorg restaurant!😁

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Femke Zwegers
28 November 2022

Bezorging duurde net iets te lang, maar het is het waard. Deze sushi is zo ENORM lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wout
28 November 2022
Anneke
27 November 2022

Super snelle bezorging en lekker verse sushi. We hadden ook het vega pakket, en dat was lekker en in vergelijking met andere aanbieders echt aantrekkelijker qua smaak. En ook de andere sushi smaakten goed. Portie ook precies goed. En weinig verspilling van wasabi/gember/soya/stokjes.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Verweij
27 November 2022

Deze keer was de sushi met eend erg droog. We hebben ze dan ook niet meer opgegeten. Verder lijkt het alsof de sushi steeds meer qua smaak op elkaar gaat lijken, wat jammer is.

Alice
27 November 2022

Het was lekkere sushi voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patrick Brand
27 November 2022

Dim sum (warm gerecht) blijft bij bezorging niet goed. Lauw, wat crispy moet zijn zacht en wat gestoomd is droog
. Sishi, sashimi daarentegen helemaal top!

Jes
26 November 2022

De sushi Maki was vandaag veel rijst en weinig inhoud. De rest was lekker..

Anoniem
26 November 2022

Heerlijk!

Anoniem
25 November 2022

Het eten was prima! Niet rijk gevuld maar om al dat is het erg lekker! De bezorging duurde wel wat lang maar het was druk volgens de bezorger

Elisa
24 November 2022
Heather Campbell
21 November 2022

Heerlijk!

Hein
21 November 2022

Het is niet meer als vroeger halve bak weg gegooid moest het gewoon niet lekker is

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marlou
21 November 2022
Jens
19 November 2022

Ik denk dat de bezorger de bestelling had laten vallen, alles was door elkaar gehusseld en de meeste sushi was kapot. Normaal gesproken altijd lekker.

Bke
18 November 2022

Ongekend! Er zat een haar tussen me sushi bah! Gelijk alles de prullenbak in nooit meer

Fenna
17 November 2022

De Crispy Box was helemaal niets, ik heb de helft weggegooid. Super grote rollen met alleen rijst en bijna geen vulling te vinden. Gefrituurde vulling vind ik altijd erg lekker, maar gefrituurde sushi is het niet. De zijkanten smaakte alleen naar vet en de rest van de de rol naar rijst. De California roll was wel lekker.

D
16 November 2022
Maxime
16 November 2022

Helaas deze keer niet geweldig. Vorige keer was echt een dikke 10! Boontjes waren nog erg rauw en geen zout, sushi viel uit elkaar, te veel rijst. Heel jammer.

Corine
15 November 2022

De crispy sushi waren vreselijk slecht. Heel veel sojasaus erover maakte het nog erger. Smaak was vreselijk. Ben ik totaal niet gewend van jullie. Sorry

Harrie
14 November 2022
Kathy
14 November 2022

Goede kwaliteit en snelle bezorging👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wanders
12 November 2022

Was weer heerlijk! We misten alleen onze freeroll

Celine
11 November 2022

Allebei buikpijn na de sushi..

Inge
11 November 2022
Robin
10 November 2022

Was normaal altijd prima, nu helaas slappe snacks, droge sushi en slecht gevuld.

Roland
10 November 2022

Al jaren ons vertrouwd adres voor heerlijke sushi.

Aleksandra
8 November 2022

I sweater that the food was here in less than 10mins from ordering!! Extremely fast and friendly deliverer:) And sushi... if you havent tried dragon roll - you havent lived:) its heavely! Thank you

De ruijter
6 November 2022

Heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
6 November 2022

Overheerlijke sushi! Kwaliteit is altijd top. We bestellen er regelmatig. Enige minpunt is dat de Freeroll regelmatig vergeten wordt erbij te doen. Laatste bestelling ook weer vergeten.

Owen Campbell
5 November 2022

Lekker en snel!

X
2 November 2022

Sushi was lekker, maar viel ook snel uit elkaar. Daarnaast zaten er op de Californiaroll niet heel veel eitjes. Ze waren erg zacht geworden door de warmte van de rijst denk ik. We kregen een extra roll erbij, maar dit was niet degene die we besteld hadden. Jammer.

Tara
30 Oktober 2022

Poke bowl en tampura roll waren goed. Helaas had ik een spicy sake salmon roll besteld maar kreeg ik totaal wat anders. Was erg jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anna
30 Oktober 2022
Kim
30 Oktober 2022

Erg lekker!

Joris
29 Oktober 2022

Lekkere Sushi. Niks op aan te merken.

Maxime
29 Oktober 2022
Jes
27 Oktober 2022

Erg veel rijst, wel een goede vulling in de rol. Door deze verhouding kan men veel minder bestellen en voldoende eten. Normaal zijn de rollen niet zo dik met rijst besmeerd.

Eugenie Geerts
27 Oktober 2022

De meatlovers waren dun gesneden qua stukken. Wat ik niet gewend van jullie ben. Er lagen nu ook vier sushi stukjes plat ipv 2 per soort roll. En de carpaccio was bedorven, rook zuur was bruin van kleur en smaakte verschrikkelijk. De foto's heb ik nog mochten jullie dat graag willen zien. Het was helaas niet de kwaliteit die ik gewend was. En heeft mij ook mijn eetlust bedorven.

Jarno
24 Oktober 2022
Armana Willekens
23 Oktober 2022

Super verse sushi, de sashimi was ook te lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.
19 Oktober 2022

Het was weer heerlijk

Scheepens
16 Oktober 2022

De crispy tonijn dreef in het vet en tonijn was erg droog. De andere sushi was klef en plakkerig.Niet tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leroy
15 Oktober 2022
Daniëlle Roos
9 Oktober 2022

Gewoon geweldige Sushi. Wanneer je ook besteld de kwaliteit is altijd top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

SĂ©verine
8 Oktober 2022

Was weer heerlijk, optijd geleverd

Patrick
8 Oktober 2022
jurgen
5 Oktober 2022
Ellen
5 Oktober 2022

Lekkere sushi en snelle service

Stefanie
2 Oktober 2022

Eten altijd smakelijk, maar dit keer te weinig sojasaus gekregen en een deel vd bestelling niet geleverd. Uiteindelijk nageleverd maar toen we waren we al klaar met eten
 Jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim de Haas
2 Oktober 2022

Helaas dit keer maar 1 klein flesje, te weinig, sojasaus:(.

Anita
30 September 2022
Ron
29 September 2022

Supersnel geleverd en zoals altijd was het weer TOP!!!

Jack Westerhout
27 September 2022

Altijd heerlijke sushi’s!

Tweeboom
26 September 2022

Beste sushi die ik ooit heb gegeten, we gaan zeker nog eens bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anna
25 September 2022

Kon niet zien hoe ver de bestellings was. Wel lekkere sushi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fabio
25 September 2022
Heleen
24 September 2022

Ik bestel vaker en het is altijd heerlijk. Dit keer was de sushi wat slordig gemaakt. Veel harde stukjes en op 1 roll zat heel veel sojasaus wat de smaak niet ten goede kwam.

Liekjuh
24 September 2022

De warme dim Sum box viel erg tegen. Waren een beetje taai , weinig smaak en vond het best duur.

Lola
23 September 2022

Snel bezorgd en heerlijke sushi!

Lisa De Bruijne
23 September 2022

was erg lekker, en snel bezorgd

Frank
20 September 2022

Bezorging was snel, rijst had meer mogen plakken want het viel snel uit elkaar, had een korting code via e-mail opgestuurd gekregen gisteren maar kon niet gebruikt worden dus koos ik de freeroll code, had nog verzocht voor compensatie maar dat kreeg ik niet, wel een lief briefje, dat was opzich nog iets, maar teleurstellend dat ik een onbruikbare code had gekregen.

Joke Eestermans
18 September 2022

Was weer prima verzorgt en ook niet onbelangrijk Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iris Van Lieshout
17 September 2022
Carlita
16 September 2022

Dat er op een enkele roll saus en/of crispy uitjes zitten is ok, maar jammer dat het nu zeer ruim over iedere roll gedaan wordt vind ik jammer. Zowel die uitjes als de sausen doet de sushi voor ons helaas niet ten goede.

Sandra
13 September 2022

Altijd lekker! 🙏

Daphne
12 September 2022
Herman
12 September 2022

Duidelijke en overzichtelijke website hetgeen bestellen vergemakkelijkt. Snelle service en bovenal prima sushi’s 🙂

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilse
11 September 2022

Super snelle levering en heerlijk vers gemaakt.

Jimmy
8 September 2022

Altijd top sushi!

Camilo
5 September 2022
Kim
5 September 2022

Bezorging stond stipt om 18:00 voor de deur!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maartje
4 September 2022

HĂ©Ă©rlijk! Proefde dat vers gemaakt was!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annebel
4 September 2022
CBM Nagtzaam
3 September 2022

Smaakvol, divers, keurig geleverd.

JolĂšn
30 August 2022
G1
29 August 2022

Sushi was super lekker, maar helaas niet meer erg warm wat normaal wel altijd is (super lekker). Helaas geen sojasaus ontvangen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim van overveld
29 August 2022

Ik vind het produkt goed en de bezorgen ook prima mooi op tijt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zopfi
27 August 2022

Het was super

Ryanne
24 August 2022

Iets later geleverd dan gevraagd, maar geen ramp. Vriendelijke bezorger, eten erg lekker en wat warm moest zijn was nog warm. Bestel hier zeker nog een keer.

Vsn ovetveld w j 4814hv
20 August 2022

Ben dik te vreden voor mij zo laaten

Marion
19 August 2022
Fenna
18 August 2022
Mel
14 August 2022

Gewoon weer een heerlijke poke bowl. Altijd snel en netjes bezorgd. Bestel nergens anders meer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barbara
14 August 2022

We hadden verschillende boxes en gevraagd dit op 1 rond plateau te presenteren omdat we bezoek hadden. Ook zo gedaan, top! Precies om de afgesproken tijd en wederom heerlijk gegeten!

Gerda
10 August 2022

Heerlijk eten wij zijn en blijven terug kerende klant.

Floor
9 August 2022

Is gewoon altijd super lekkere sushi en vers

Thomas van den Bemd
8 August 2022

Niets te verbeteren behalve dat ik bewust geen stokjes had gevraagd en ze toch gekregen heb, zonde

MercĂš
8 August 2022

Muy Bien ;)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charonne
8 August 2022

Er zat een beestje in mijn sushi, toen ik belde om dit aan te geven werd er gevraagd waar ik het beestje had gevonden. In de sashimi box “wat vervelend dan krijgt u gelijk een nieuwe gestuurd”. Toen kreeg ik 1 zalm nigiri
.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

LĂ©onie Leijdekkers
8 August 2022

Ik vond de portie zeewier à €3,75 veel te klein. Het was 1 grote eetlepel, meer niet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Toine
6 August 2022

Goede en betrouwbare bediening. Lekkere sushi

Anoniem
4 August 2022

Zoals altijd super!

Gerda Akkermans
2 August 2022

Heerlijk en op tijd bezorgd. Ben een klant en blijf een klant

Bregje
31 Juli 2022

De sushi was niet afgewerkt, er zat helemaal geen saus of granering op. Erg jammer aangezien je er wel erg veel voor betaald...

Nicole
30 Juli 2022

Heerlijke sushi en bizar snelle bezorging: top!!!!

Angelika Kalinowska
29 Juli 2022

Echt lekker en vers!

Wim
29 Juli 2022

Snelle bezorging, verse poke bowls. Heerlijk weer.

Malika
25 Juli 2022

Voor de zoveelste keer toppings op flamed ebi roll vergeten..

Leon
25 Juli 2022

Binnen 15 minuten na het eten van de sushi kreeg ik direct een slecht. Ik denk dat de nigiri niet helemaal goed was. Een uur na dat de bestelling geleverd was lag ik op bed met hevige buikpijn om een paar uur later lange tijd met een emmer op schoot op de wc te zitten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karst
22 Juli 2022
Natascha
22 Juli 2022

Super gegeten en genoten!

Marco
21 Juli 2022

Belangrijkste is dat het vers was en smaakvol. De snelle levering maakte het helemaal af.We werden verrast door wat extra's bij de bestelling.

Jansen
20 Juli 2022
Paula
16 Juli 2022
Koge
14 Juli 2022

Normaal gesproken mooie rollen, vielen nu van ellende uit elkaar, erg jammer

Frank
14 Juli 2022

Vriendelijke bezorger en de sushi was goed gemaakt, ik kreeg er zelfs nog 2 gratis blikjes drinken bij.

Madelon
13 Juli 2022
linde
12 Juli 2022

Was super vers en precies op tijd bezorgd! Heerlijk!

Bart Willemsen
6 Juli 2022

Lekker als altijd

Bart
6 Juli 2022
Wim
4 Juli 2022

Op zaterdagavond perfect op tijd bezorgd. Heerlijke sushi en pokebowl.

Els
1 Juli 2022

Heerlijke verse sushi, snelle vriendelijke bezorger

Manouk
1 Juli 2022

Sushi viel uit elkaar, was niet heel Lekker, sorry

R. Kolen
30 Juni 2022
Wendy Leferink
29 Juni 2022
Maas
28 Juni 2022

Handrol en zalm rol was top! Maar het gefrituurde spul was niet goed. Oud vet of volgezogen ik weet het niet. Maar nagenoeg niets op en veel de avond last van gehad.

Dian
26 Juni 2022

Na een dik uur wachten belde we op om te vragen waar de sushi bleef, deze zou onderweg zijn werd ons verteld. Weer een half uur later en nog steeds geen sushi weer gebeld, toen bleek de bestelling helemaal niet onderweg te zijn. De bestelling was niet door gekomen volgends de medewerker en moest dus nog helemaal gemaakt worden zou dan bezorgd worden. Toen ik vroeg hoe het kan dat bij de eerste keer bellen ze de bestelling wel kon zien in het systeem en ons kon vertellen dat deze onderweg was kreeg ik het antwoord dat ze daar ook niks aan kan doen. Na dik 2 uur wachten werd eindelijk de sushi bezorgd! Aan de telefoon kreeg ik ook geen excuses, in plaats daarvan was de medewerker geĂŻrriteerd. Vind het echt een slecht verhaal en de manier van communicatie was ook totaal niet klant vriendelijk ipv excuses en begrip kregen we gezucht en ongeĂŻnteresseerde opmerkingen. Graag zou ik zien dat er contact word opgenomen hierover want de manier hoe er is omgegaan met de kwestie is totaal onaccepta

Owen Campbell
19 Juni 2022
Louisa van Pelt
19 Juni 2022

Geen eetstokjes mee geleverd dus met een vorkje moeten eten, heel de beleving weg

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Naomi Hurtado
19 Juni 2022

Snel, lekker en heerlijk

Ed
19 Juni 2022

Precies op tijd. Heerlijk. Op de juiste temperatuur.

Walter
17 Juni 2022

Snelle bezorging, goed eten.

Lars
17 Juni 2022
IlseHavermans
17 Juni 2022
Mark van Boxsel
16 Juni 2022

Super lekker en vers! De bezorging is ook snel. Er was een klein foutje gemaakt, maar dat werd meteen gecorrigeerd.

Karin Verschuren
14 Juni 2022

Zeer snelle bezorging.gefrituurde sushi hier geen succes....

Sanne v
13 Juni 2022

Zoals altijd super!

Gerda Akkermans
12 Juni 2022

Heerlijke sushi, veel keus en prachtig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Walter Veen
12 Juni 2022

Super Vers, vroeger dan verwacht geleverd en erg lekker!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anouk Reijerse
12 Juni 2022
Sylvia
12 Juni 2022

Er zaten harde stukje bij de garnaal leek wel de schil

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanneke
11 Juni 2022

Alles volgens afspraak, super lekker gegeten. Top!

Meg
9 Juni 2022

Sushi bowl was zoals altijd weer super lekker en goed gevuld. Complimenten.

Marion
9 Juni 2022

Wat was ik teleurgesteld vandaag! Na een aantal geweldige bestellingen de afgelopen weken
Mijn pokébowl miste de bestelde terry yaki saus, de 2e pokébowl miste de soja saus, er zat geen gember bij mijn bestelling en slechts 1 halfvol flesje sojasaus
helaas. Een nieuwe medewerker?

Barbara
5 Juni 2022

Perfect op tijd en heerlijke sushi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

kim
5 Juni 2022

Erg lekker en vers!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjanne
4 Juni 2022

Lekkere sushi maar incomplete bestelling

Van stiphout
4 Juni 2022

80 flikkert uit elkaar. Rijst te plakkerig en bij elkaar gebonden met reepjes ducktape van zeewier. Slechte kwaliteit.jammer ......

Cees van Blerck
3 Juni 2022
Dianz
3 Juni 2022

Altijd vers en snel bezorgd!

Marion
1 Juni 2022
Olle
31 Mai 2022

Eten is erg lekker en de prijs is eerlijk. Daar geen kritiek op. De bezorging duurde daarentegen echt veel te lang. Eten besteld om 21:12. Uiteindelijk om 22:30 pas ontvangen. Dat duurde hoe dan ook te lang. Al helemaal gezien het bezorgadres nog geen halve kilometer van het restaurant af zit.

Wout
30 Mai 2022

Altijd heerlijk en altijd op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angele
30 Mai 2022

Bezorging (zoals 99% van de tijd) heel prompt en sushi was wederom heerlijk vers
 echt genoten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerda Akkermans
29 Mai 2022

Heerlijke sushi,en eerder op de dag besteld dus prima op tijd. Weer heerlijk zitten genieten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

madeleine
29 Mai 2022
Invr
28 Mai 2022

Altijd super lekker en vers gerold

kim van Gorkom
27 Mai 2022

Ik denk dat de bezorger de box had laten vallen. Alles lag door elkaar, saus zat helemaal vast aan de deksel en de sushi was uit elkaar gevallen. Erg jammer, normaal is de sushi altijd erg goed!

J. Cicilia
27 Mai 2022

Het eten kwam na 80 min aan met koude loempias. De reistijd van het restaurant en mijn adres niet meer dan 10 min. Waarom het zolang duurde wist de telefoniste ook geen antwoord op. De sushi was niet goed gerold en viel uit elkaar.

Jolien
25 Mai 2022

Cola blikje meer als een jaar over datum..(31-03-2021)

Isa
24 Mai 2022

Top!

Alexandra
20 Mai 2022

Lekkere verse sushi!

Lisanne
19 Mai 2022
Karen Oomen
19 Mai 2022

Jullie pokebowl vind ik altijd erg lekker. Deze keer was niet anders, hoewel de 'nori tempura crisps' niet knapperig waren, eerder taai. Volgende keer beter!

Ron
14 Mai 2022

Alles was top đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Erica
14 Mai 2022

Lekkere sushi, beetje te weinig sojasaus

Kimberley
14 Mai 2022

Ik vindt dit keer de sushi niet goed. Ik heb nu enorme last van mijn maag en darmen! Toilet is nu m'n beste vriend en plat op de bank liggen

  • </