Beoordelingen van Mr. Sushi Breda

Recente recensies van Mr. Sushi Breda

4 sterren na 351 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, Ik heb afgelopen jaar meermalen besteld bij Mr. Sushi in breda. altijd tevreden. Echter heeft gisteren mijn bestelling (op een dinsdag) ruim een uur geduurd en bleek dat meerdere gerechten er niet bij zaten. Stokjes ook niet. Gelijk gebeld, maar daarna alsnog ruim half uur moeten wachten en een roze postit briefje met sorry erop geschreven in de tas. Ik denk niet meer dat ik ga bestellen bij jullie. Jammer, want ik bestelde toch wel gemiddeld 1x per maand.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze houden goed rekening met je wensen alleen de bezorging duurt echt te lang. Twee uur moeten wachten. De rijst smaakte te zoet en oud. De vis leek niet vers en de helft van de sushi rollen waren uit elkaar gevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld op zondagmiddag om rond 19.30 te laten bezorgen. Om 19.30 telefoontje dat het een kwartier later gaat worden. Vervelender is dat de wok met bami gevuld was met Nasi en die met nasi zou moeten, daar zat bami in. Dat werd dus overscheppen. Kwaliteit van het eten was dik in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1:15 moeten wachten. Al regelmatig besteld bij mr sushi. Dit keer duurde het te lang helaas en de crispy rol was vochtig en niet crispy. Erg jammer dit keer.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed en snel. We bestellen vaak bij mr. Sushi omdat we het altijd lekker vinden maar vandaag viel tegen. Sushi viel uit elkaar en soms was de rijst veel te hard.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer super lekkere sushi en top servies, de bestelling was alleen 7 min later dan gevraagd vandaar 4 sterren ipv 5 (vorige keren was deze keurig op tijd)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een gedeelte van de sushi viel helaas uit elkaar, de smaken waren niet slecht we geven het net voldoende. De bezorging daarentegen; nadat er een uur was vertrekken hebben we gebeld en gevraagd hoe lang het nog zou duren. Het antwoord, voor mijn gevoel niet de waarheid, "het staat nu als eerste om weg te gaan......het zal er binnen een half uur ongeveer zijn". Eindresultaat de matige sushi werd twee uur na bestelling pas geleverd. Het kan dat het druk is op zaterdag, maar wees er dan eerlijk over en geef het van te voren aan.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer dat we bij jullie besteld hadden. Helaas viel het erg tegen. De sushi viel uit elkaar en er zat veel verschil in de grootte van de rollen.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik bij Mr Sushi besteld heb. Ik ben enthousiast over prijs en kwaliteit. Helaas zaten de sushi's allemaal op elkaar geplet, het leek alsof de doos gevallen was. Dat is jammer.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd lekker alleen zonde dat de avocado erg bruin was..

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

prima kwaliteit. We wisten alleen niet dat de gefrituurde sushi warm gegeten moesten worden...dus waren inmiddels afgekoeld (ook lekker)

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend snel bezorgd vergeleken met voorgaande bestellingen! Sushi erg vers.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima te eten hoor voor bezorg-sushi. Ik vind wel dat de eerste en laatste van een rol vaak amper gevuld is en uit elkaar valt. Dat is jammer. Altijd erg vriendelijke bezorgers en netjes verpakt. De op de website beloofde kortingsbon zat er tot 2x toe niet bij.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was koud! Terwijl ik dat nog extra erbij had gezet dat het wederom de vorige keer koud was. Rijst viel uit elkaar en de gefrituurde sushi was slap en papperig😔 dit is niet de kwaliteit die ik gewend ben bij jullie ik bestel vaker bij jullie maar de laatste twee keer waren niet zoals het hoort !

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede sushi en vriendelijke bezorger .

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde sushi en was lekker snel bezorgd!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Breda. Bestel hier geregeld en gaat altijd goed! Als ze bezorgtijd wat langer is dan normaal krijg je een belletje. HELEMAAL SUPER!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom meer dan een uur moeten wachten op bestelling. Ook voor de eerste keer sushi op met zure haring in plaats van Paling. Getver wat is dat smerig!!! Volgende keer weer graag paling en geen zure haring uit een potje!!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel heel erg graag bij jullie, kwaliteit en snelheid is doorgaans top. Echter, de sushirijst leek onvoldoende gaar, het was te hard. Dit was jammer! Bezorger overigens vriendelijk, keurig op tijd. Een volgende keer is het vast/hopelijk weer top zoals alle andere keren!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld, na 1 uur en 10 minuten gebeld waar het blijft. Antwoord: ga er nu mee beginnen en dan gaat het over 15 minuten de deur uit. Na ruim 2 uur wachten sushi afgebeld, kids snel een boterham gemaakt en naar bed. Dit was de laatste keer dat we hier sushi besteld hebben. Als het druk is bel dan de klant dat het later wordt, doen andere horeca zaken ook en dan weet men waar je aan toe bent. Gelukkig niet betaald via de site maar gekozen voor contante betaling, tip voor diegenen die hier gaan bestellen. Hoef je niet achter je geld aan.......

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel slecht voor 25 euro eerste keer en laatste keer sushi was al uit elkaar gevallen toen het bij mij was en geen smaak

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers. Mooie produkten.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak en kwaliteit is prima, jammer dat de sushi uit elkaar valt en slordig gesneden wordt.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging erg netjes op tijd. Heerlijk eten alleen de norivellen waren wat taai? Moeilijk te kauwen. Dit is de 2e keer dat ik hier besteld heb en ga zeker vaker bestellen.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, helaas wel 1,5u moeten wachten op de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alleen je moet er wel lang op wachten

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bijna 2 uur gewacht te hebben, heb ik naar jullie gebeld nadat er 2 keer niet werd opgenomen werd er de derde keer wel opgenomen en deze medewerker wist niet of de sushi al onderweg was of waar die was? Uiteindelijk hebben wij onze sushi wel ontvangen, helaas was deze helemaal uit elkaar gevallen. Verder was het wel lekker maar de bezorging viel erg tegen.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten waar lauw/ koud. Bestelling half uur te laat. Geen factuur bij de bestelling, geen mailadres om deze alsnog op te vragen.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat mijn wens om de tonijn te verwisselen voor zalm niet is geaccepteerd. Ik ben nl allergisch voor tonijn dus heb t hele bakje aan een collega gegeven. Het duurde een uur voordat het er was, kan gebeuren en vind ik normaal ook echt niet erg maar dan extra jammer dat er toch tonijn bij zat. Gelukkig had mijn collega vlak voor mij ook sushi besteld en hebben we kunnen ruilen maar volgende keer bestel ik ergens anders waar ze de tonijn wel gewoon wisselen voor zalm. Sushi verder is wel lekker, sojasaus een beetje te zout.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bruine avocado en harde rijst korrels. Ook waren de rollen niet mooi gelijk gesneden. Erg jammer

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer grote portie, prima kwaliteit , en bezorging 2 minuten na afgesproken tijd ,kortom perfect

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen half uur bezorgd en heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen besteld bij mr sushi. Maar de bezorgtijd is altijd langer dan 1 uur wat ik wel echt een min puntje vind. De sushi daarin tegen is goed

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd lekker maar toen ik mijn bestelling open maakte lag bij 1 rol de zalm er helemaal naast en bij de andere rol zat er een stuk kip aan. Niet heel clean dit.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi voor een schappelijke prijs en vriendelijke bezorging

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al geruime tijd klant bij jullie, echter deze keer was of de rijst niet goed gekookt en of te lang vantevoren bereid. Er zaten teveel harde stukjes in de rijst en dan is sushi ineens niet heel lekker. Helaas niet van kunnen genieten.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Het was goed van smaak. Nog lekker warm. Sushi lekker vers. Prima in orde; voor herhaling vatbaar.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur gewacht op de bezorging.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi uitstekend maar 70 minuten wachten op de bezorging is veel te lang

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goeie sushi en stond op tijd klaar.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super goede sushi zoals altijd!! Helaas deze keer alleen de verkeerde wok gekregen, na contact op te hebben genomen met het filiaal zou ik hier een kortings code voor ontvangen via mijn e-mail maar deze helaas nog niet ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas moesten we 5 kwartier wachten op onze bestelling. Persoonlijk vonden wij de spicy saus wat TE spicy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de sushi echt top! Zoals we gewend waren van jullie. Hopelijk is het de volgende keren van de zelfde kwaliteit!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd super lekker!! Waarschijnlijk door drukte maar we hebben deze keer erg lang moeten wachten op het eten.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker verassing box! :)

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+30 minuten te laat en de stokjes vergeten

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammergenoeg een mindere ervaring met Mr Sushi. Na anderhalf uur wachten contact opgenomen. Bezorger was nog altijd niet onderweg. Uiteindelijk na 1 uur en 40 minuten bestelling ontvangen. Crispy roll was allesbehalve crispy maar gewoon zacht en klef. Je kon duidelijk merken dat men deze nog even snel in de magnetron had gedaan alvorens uit te leveren. Jammer jammer jammer

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had er juist nog een opmerking bijgezet dat de crispy rolls de vorige keer erg vet waren en niet crispy. Deze keer was het weer het geval. De kwaliteit is de laatste tijd niet echt best. We bestellen elke week en soms meerdere keren en we vinden het jammer dat er dan niks met zo’n opmerking wordt gedaan.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 uur (!) Op mijn bestelling moeten wachten zonder dat ik ben geïnformeerd over deze lange wachttijd. Ik heb zelf 2x moeten bellen voor de status. Dat ben ik niet gewend van jullie.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk kunnen genieten van de sushi! 1,5 uur van te voren besteld met een specifieke levertijd en het was er precies op de afgesproken tijd. Daarnaast was er geen verschil in kwaliteit tussen in het restaurant eten en de levering thuis. Volgende keer weer bij jullie bestellen!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en het zag er allemaal goed en netjes uit! Voor de bezorging had ik aangegeven 'zo snel mogelijk', uiteindelijk heeft het 1.5 uur geduurd voor mijn eten werd bezorgd...

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker maar zeer slecht gerold waardoor ze uit elkaar vielen

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Moest er wel bijna een uur op wachten. Hopelijk volgende keer minder wachttijd

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb wel vaker besteld, maar kwaliteit viel nu erg tegen. De sushi smaakte niet vers, want de rijst was koud, hard en smakeloos. Erg jammer, want juist nu hadden we gasten. Wel tijdig bezorgd op het aangegeven tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

2 uur gewacht en niet vers meer.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd hier. Goede service en goed op smaak. Zeker een keertje proberen. Ik zeg tot volgende week.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 25 min te laat zonder wat te laten weten of iets extras

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de kwaliteit en de bezorging heel slecht. Rond 18:00 bestelling gedaan via website. Aangegeven om 19:30 de bestelling te verwachten. Om 20:30 was de bestelling eindelijk binnen (ook zelf moeten bellen). De Crispy Chicken was al koud. Is niet gek als ze een uur te laat zijn. De Soft Shell Crab Roll was niet echt meer een rol. Was helemaal door elkaar. Zo ziet het er waarschijnlijk uit als het in je maag verwerkt is. Kortom: deze keer was het ver onder maat.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi kwam meer dan een half uur te laat! Paar keer gebeld maar werd daar niet veel wijzer van. En wel 2 uur van te voren besteld! Kwaliteit was niet top en in een stuk sushi zat een lange haar, niet echt fris!. Dus nee Mr Sushi wordt het voor ons miet meer.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima snelle levering

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur op mijn sushi gewacht. 2x gebeld en niet 1 keer excuses gegeven. Bezorgster aan de deur ook 0 excuses. Dat de stokjes misten bij de bestelling kan gebeuren, 1,5 uur wachten hoort niet maar kan gebeuren. Waardeloze klantenservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 uur moeten wachten, zou teruggebeld worden, maar dit gebeurde niet en ik zou per mail een kortingsvoucher krijgen voor mijn komende bestelling (in de hoop dat het dan beter gaat), want de crunchy box was ondertussen koud afgeleverd. Ik heb de kortingsvoucher nog niet mogen ontvangen, maar deze zie ik vandaag graag tegemoet. Ik had de boxen namelijk besteld om met mijn kinderen van te genieten, maar zij moesten om 19.00 uur weg en toen had ik nog steeds geen sushi, dus ik heb maar van de helft kunnen genieten in mijn eentje. Baal er goed van!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten Afgehaald, echt goede kwaliteit Hou de kwaliteit op dit niveau dan komen we er zeker vaker op terug

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super! Helaas voor de 2e keer een late bezorging gehad. En in de middag al online besteld. Dat is jammer.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur gewacht op bestelling. Na een half uur gebeld . Er werd aangegeven dat de bestelling klaar stond en gebracht zou worden. Dit duurde een half uur (afstand 5 minuten). Sushi was helaas niet vers.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duurde de bezorging 2 uur en waren de warme gerechten al afgekoeld en klef. Normaliter ben ik betere kwaliteit gewend.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima om te bestellen. Vind het alleen raar dat je overall een sublement gember bij lan bestellen terwijl er bij de totale bestelling gember en soja bij zit. En dan mis ik bij de bestelling de wasabi!! Vind het raar dat je geen wasabi mee leverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel sushi was niet goed gesneden en uit elkaar gevallen. De stokjes om mee te eten ontbraken. Duurde 1.20min Wel lekker verder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke wok met veel groenten en vlees! Wat tof dat je er een rol sushi bij krijgt. De wok met garnalen was aan de flauwe kant, maar verder heerlijk gegeten!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi niet netjes gerold viel uit elkaar en de warme sushi was lauw tot koud!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een drama bij de vorige bestelling een aantal keer zelf gaan halen. Vandaag weer een kerr laten bezorgen maar het duurde weer 1,5 uur. En dan heb ik echt niet zo’n rare of grote bestelling gedaan. Duurt echt te lang!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:51 uur besteld en het werd om 20:20 geleverd, dan vind ik wel erg lang wachten, bovendien waren de gerechten die warm moesten zijn lauw tot koud, jammer mr.Sushi

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam pas na bijna 2 uur en wok gerecht niet geleverd. Sushi s waren geplet en wok zat op zn kop in de tas. Smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen altijd bij jullie, echter deze keer het gevoel dat alles niet vers was (sushi veel hele tijd uit elkaar en smaak was anders) en de loempia’s waren lauw tot koud.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

bestelling moeten afzeggen omdat het niet geleverd kon worden conform aanvraag “ direct “ .... 2 uur wachten was te lang ivm verplichtingen elders

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd goed en heerlijk vers. Bezorging was minder; de bezorger had mijn bestelling afgegeven aan iemand anders op een ander adres, omdat hij niet goed heeft gekeken op de adressen. Daarom duurde het erg lang en heeft de andere klant mij moeten contacteren dat daar de sushi was en dat ik hem daar kon ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 ster voor de bezorging is nog veel, 2 uur en een kwartier wachten. 2 x bellen met de 1e keer het verhaald at het er in 20 minuten is en dan dus nog een uur moeten wachten. Kwaliteit was wel aardig maar leek niet vers en weinig variatie in de mix box.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur moeten wachten ivm drukte. Kan gebeuren maar warme gerechten waren koud. Koude gerechten waren lekker.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Te veel saus op soft shell

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Verkeerde bestelling gehad, helaas was ik op doorreis en kon niet meer terug. kreeg ipv ebi tempura inktvis. en ipv zout zure saus scherpe saus. erg jammer

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker behalve de garnaal.. die was nou rauw...…….

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had specifiek gevraagd om een bezorger en aangegeven dat het niet zou uitmaken als het langer zou duren. Ze hebben hier niet naar geluisterd, dit vind ik jammer.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel erg tegen. Sushi was heel slap gerold alles lag uit elkaar en de sojabonen waren veel te hard. Na een uur werd ik opgebeld dat zij moesten wachten op een bezorger zodat mijn bestelling gebracht kon worden hij zou er binnen 10 minuten zijn heb hierna nog 45 min moeten wachten. Vervolgens bel ik 2x naar het bedrijf en word er niet opgenomen beetje jammer want heb al eens eerder besteld en toen was alles super lekker!

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maar spicy tuna is echt te heet...zelfs voor ons

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Alleen slechte levering. Ruim op tijd besteld op een woensdag. En ruim een half uur te laat bezorgd. Daar baalden we van!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend vers en heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging. Binnen 25 min! Top! Heerlijke en betaalbare sushi

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben best lang moeten wachten maar dat werd ongevraagd goedgemaakt met een gerecht toe te voegen. Buiten dat is de service nog meer heel goed omdat er telefonisch nog een gerecht aangepast kon worden. Je hebt echt het gevoel dat klant koning is!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was, zoals altijd, heerlijk! Wel ontzettend jammer dat er weer geen stokjes bijzaten. Ik heb er zelfs om gevraagd en mij werd verteld dat ze er absoluut bijzaten. Echt balen!!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, wel 1,5 uur gewacht.... Op website goed je uiteindelijke bestelling checken (bij mij was er iets afgevallen). Volgende keer haal ik het zelf op.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest bijna 2 uur wachten en de sushi zat helemaal in een hoek van de bak gepropt. Het lag uit elkaar, zodanig dat ik nauwelijks kon zien wat bij wat hoorde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uren wachten kwam de bezorger pas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, duurde een beetje lang eer het eten kwam maar dat was aangegeven door de telefoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd via Mr. Sushi en op de kwaliteit en smaak van het eten heb ik dan ook niks aan te merken. Wat ik echter niet begrijp is dat ik 1,5 uur later nog geen eten heb terwijl ik ‘zo snel mogelijk’ had gekozen. Als ik wel een tijd had gekozen zou het er om 18:15 zijn en nu was het er om 19:00! Dit vind ik niet netjes. Ook waren ze de stokjes, sojasaus en gember en wasabi vergeten. Dit leverden ze na nadat we hadden gebeld maar duurde ook redelijk lang voordat het er was. Al met al is de sushi hier wel goed maar de bezorging kan echt stukken beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur voordat we onze bestelling eindelijk kregen. Het kan zijn dat het onverwacht erg druk is, maar neem dan even contact op met de klant om ze er van op de hoogte te brengen dat het langer gaat duren. In dit geval heb ik zelf twee keer moeten bellen om te vragen waar het bleef.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Er zaten rare slierten aan de tonijn, die had iets beter schoongemaakt kunnen worden! En jullie missen de geflambeerde nigiri’s en het liefst een rol met zalm en/of tonijn met roomkaas erin :) dan is het helemaal perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest wel iets langer wachten ivm bezorgen dan normaal maar was 't wachten waard, lekker gegeten.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Souce sweet&sour was to spicy. That hot herbst you can not used in Europe. When i order sweet&sour i dont want to eat spicy souce

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! Alleen meer dan 2 uur moeten wachten door de drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Top producten, lekker vers en veel variatie

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht op de sushi. Toen het er eindelijk was smaakte het wel goed. Alleen sommige rollen waren zo gerold dat ze half uit elkaar vielen. Beetje lastig eten dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op mijn bestelling!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:45 besteld met als bezorgtijd 19:00 uur. Helaas pas bezorgd om 19:50 uur en telefonisch waren ze niet bereikbaar. Sushi was gelukkig wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar de bezorgtijd was dramatisch. 18:12 besteld, 20:32 bezorgd. Zelf meerdere keren moeten bellen en het zou er binnen een half uur zijn, alleen werd het uiteindelijk bijna 2,5 uur later. Dame aan de telefoon heeft een kortingsbon aangeboden, maar deze (nog) niet ontvangen. Gesprek verliep ook niet soepel, moest meerdere keren uitleggen of ik via eigen site of andere site had besteld en e-mailadres moest ik herhalen en spellen. Ik ben fan van jullie sushi en dat is de reden voor 5 sterren op de kwaliteit. Als dat niet zo zou zijn, zou ik nooit meer bestellen. Tip: houd mensen zelf op de hoogte als iets langer gaat duren, dat voorkomt frustraties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren om half 7 eten besteld bij jullie. Na bijna een uur wachten heb ik opgebeld om te vragen waarom het zo lang duurde? Het was druk was het antwoord. Ik vroeg daarop hoe lang het nog ging duren omdat mijn dochtertje rond 8 uur naar bed moet. Het antwoord daarop was “dat weet ik niet”. Ik bestel bijna weekelijks eten bij jullie dus ik wilde een beter antwoord. Na rondvragen zei het meisje dat het eten er zo aan kwam. Na weer 45 min wachten ben ik weer gaan bellen maar de telefoon was steeds in gesprek of hij werd niet opgenomen. Ik ben toen maar ee boterham gaan eten met mijn dochtertje. Na 2 uur en 10 min kwam iemand het eten brengen. Ik heb het geweigerd. Ik vind dit echt niet normaal dat er zo met goede klanten om wordt gegaan. Helemaal niet als ik al een keer heb gebeld. Het was ook nog een kleine bestelling ook. Ik hoor graag van jullie. Groeten Ralph.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Ralph, wij hebben zojuist contact gehad :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte wel goed, viel alleen snel uit elkaar. Hadden om 17.15 besteld voor 18.30 en hebben t uiteindelijk om 20.00 uur gekregen. Zonder excuses of zelf te bellen. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel uit elkaar, niet vers. Veel te lang op de bestelling moeten wachten.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de lekkerste sushi van Breda

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Voordelige prijs, lekker en snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op bestelling met foute tijdsindicatie. Misschien wat extra personeel aannemen? Kwaliteit van de sushi was super!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam pas na 1,5u aan, en had geen stokjes om te eten.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al vaker hier besteld maar alweer minstens een uur moeten wachten op de bestelling zoals andere keren. Lijkt wel alsof dit de norm is. Maar deze keer zag de sushi er erg gehaast uit en lag bijna helemaal uit elkaar bij open maken. Ook zaten er geen stokjes bij gelukkig had ik deze zelf nog.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Sabine, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit van het eten was erg goed. eten was op tijd klaar om op te halen. jammer dat jullie nog niet bezorgen in ons buitengebied (4858) 1 ding is niet goed gegaan met de bestelling: ik had extra sashimi tonijn besteld maar er lag sashima zalm op de schaal. Dit zag ik pas toen ik thuis was... dat was het enige jammere.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde heel lang, minstens 1,5 uur moeten wachten...

Reactie van Mr. Sushi:beste Nikki, wij hebben geprobeerd in contact te komen met u

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Bestel volgende keer weer

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Vriendelijk en attente medewerkers. Top!

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker. Jammer dat ik ondanks de zeer tijdige bestelling via internet 20 minuten moest wachten. Werd keurig goed gemaakt door twee gratis drankjes. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een uur op mijn bestelling moeten wachten ....

Reactie van Mr. Sushi:beste Wilma, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en sashimi ziet er goed en vers uit en is dat ook. Echter duurde het 1,5 uur om te bezorgen! Je wordt ook niet op de hoogte gebouden van de status van je bestelling. Toen ik belde hierover werd ik wel heel vriendelijk te woord gestaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwalitei van de sushi was prima. We hebben lekker gegeten, maar we hadden intussen ook wel erge trek gekregen want we hebben 2 uur op de bestelling moeten wachten. En met alle respect vind ik dat echt te lang.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte niet erg vers en viel uit elkaar. Rijst was hard. Erg jammer wanneer je er toch een flink bedrag voor hebt afgerekend.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en alles komt netjes aan zoals besteld. Ik heb hier al heel vaak besteld en heb nooit spijt gehad.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle bezorging, kwaliteit sushi uitstekend. zeer aan te bevelen

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Bezorging duurde lang, maar werd na een uur gebeld dat ik de eerst volgende zou zijn. Ook nog een extratje gehad bij de bestelling. TOP, netjes opgelost.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi goed en lekker! Duurde wel heel lang voordat het er was.... meer dan een uur :/ Groeten Marjolein

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en heerlijke sushi!!!!

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb ruim 2,5 uur op mijn eten moeten wachten. Na een uur belde ik om te vragen waar mijn bestelling bleef. Ze moesten lang zoeken (was dus gewoon nog niet gemaakt) ze waren er nu mee bezig en ik kon het eten ongeveer over 20 minuten verwachten.. Dat werd dus nog een uur!! Slechte service, geen excuus, compensatie, niks. Het eten was prima, maar echt in elkaar geflanst.. zonde! Dit had heel anders opgelost kunnen worden

Reactie van Mr. Sushi:beste emmely, wij hebben zojuist contact gehad :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd en heerlijk gegeten, dank!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten later afgeleverd, Aardige jongeman maakten netjes zijn excuses, maar communiceer vooraf duidelijk met je klanten. 20:00 uur afgeleverd ipv 19:15 kan niet. Mvgr Ronald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vaker sushi afgehaald, dit was de eerste keer bezorgen. Ik zou dit AFRADEN! wij hebben 1 uur en 45 minuten moeten wachten op onze bestelling. Een aantal keer gebeld dat ik hier niet blij mee was, maar het personeel kan het niet schelen, een excuus kan er niet eens vanaf! Eenmaal onze bestelling gekregen lag heel de sushi door elkaar (half uit elkaar gevallen) en een handroll is geen rol te noemen. Deze was namelijk niet eens dichtgemaakt.. in het verleden hebben wij met afhalen geen problemen gehad met kwaliteit en ook niet met wachttijden (soms 30min als het druk was). Maar dit sloeg alles, geen compensatie, een excuus kon er nog niet eens vanaf. Dit doen wij dus NOOIT meer.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Melissa, we hebben geprobeerd in contact te komen met u

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk en de bezorging was heel netjes op tijd!

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zsm bestelling was helaas nog later dan de eerste tijd die doorgegeven kon worden De verwacht aflevertijd communiceren zou prettig zijn

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig in orde ! De wokgerechten waren echt nog heel heet !

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snelle service. Veel beter dan sushi point!

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi was niet zoals ik gewend ben. Hij was erg slordig gepresenteerd, wel vers gelukkig. Ook duurde de bezorging 1 uur wat niet werd gecomuniceerd. Bovendien zou ik een gratis rol krijgen, de voorwaarden werden niet genoemd. Toen ik mijn bestelling ontving zat er een post-it briefje bij dat de gratis rol alleen bij €25,- of meer was. Echter was mijn bestelling €23,- ongeveer. Als ik dat geweten had, had ik er nog wat bij besteld. Ik had het op zijn plaats gevonden dat ze mij even gebeld hadden met deze mededeling zodat ik de kans heb om nog wat bij te bestelling. Erg gemakkelijk om je er zo vanaf te maken. Een gratis rol beloven maar de voorwaarden niet vermelden. Erg jammer, normaal gesproken tevreden over Mr. Sushi, maar nu absoluut niet.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was prima, net als voorgaande keren. Wat mij dit keer wel opviel, is dat de sushi's veel kleiner in omvang waren dan de vorige keren. Ik heb dit eerder gezien bij een andere sushitent en deze was 2 weken later failliet. Ik hoop niet dat dit het vooruitzicht is van Mr. Sushi, zou zeer zonde zijn. Maar goed: graag de sushi's weer terug naar hun oude formaat.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg droog van smaak als of het oude sushi was

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed Het personeel wachtte netjes tot we aankwamen En het eten was top voor die centen! Complimenten!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de sushi erg vers alleen de smaken erg vlak. Ook was de wasabi niet bijzonder deze was erg laf. Wel Goed verzorgd en keurig op tijd. Echter waren een paar sushi’s omgevallen waar vis op ligt.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ongeveer 50 minuten, bezorger was vriendelijk. De kwaliteit van de sushi viel me erg tegen. De tonijn zag er absoluut niet vers uit en heb ik dan ook niet opgegeten. Ook vind ik dat de chef op zijn minst zijn best mag doen om alles even groot te snijden, daar was nu echt geen enkele moeite voor gedaan, wat ik eigenlijk niet vind kunnen voor een product waar je bijna 25 euro voor betaald. Het product lijkt in ieder geval totaal niet op de foto's op de website en de sushi smaakte heel flauw. Op dit moment zou ik hier dan ook niet nogmaals bestellen, bij bijvoorbeeld Sushipoint betaal ik hetzelfde bedrag maar is de kwaliteit echt beter.

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Super snel en mega goede kwaliteit. Alrijd weer. Bedankt!

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan, maar deze keer was slecht. Levering kwam veel te laat (dat het druk is, prima, maar meld dit alvorens je bestelling) Ik vond de kwaliteit dit keer ook minder, het leek even vlug vlug in elkaar geflanst. Zonde! Volgende keer hoop ik op verbetering, zo niet; klant kwijt.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de derde keer bij jullie besteld. Sushi was aan de warme kant maar wel smaakvol. Helaas zijn de wok gerechten echt niet lekker.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen enkele rol dicht (geplakt)! T was een gedoe om te eten...! T viel allemaal uit elkaar! Ben ik niet gewend...

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en op tijd bezorgd

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super vers en snel geleverd! Was heerlijk!

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Was voor het eerst,gaan we vaker doen het eten was heerlijk

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, precies op gewenste tijd bezorgd! Sushi valt alleen snel uit elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkereverse sushi, super snel geleverd

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat er een goede variatie in de surprise box zat, viel de kwaliteit dit keer erg tegen. Dit was nietvop het niveau dat ik gewend ben. Ook kan ik de nieuwe wasabi niet waarderen. Tevens al voldoende punten gespaard maar geen mogelijkheid om deze in te zien/in te wisselen.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers, goed en lekker

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi, goed verzorgd , op afgesproken tijd klaar.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op de afgesproken tijd. Wij hebben al vaker bij MrSushi besteld en zijn meestal erg tevreden. Deze keer was de sushi ook weer heel vers en prima van smaak. Wel was het slordig gemaakt. De rolls en maki vielen uit elkaar en bij sommige ontbrak de vulling of was deze eruit gevallen. Jammer want zeker bij Sushi moet het er gewoon goed uitzien.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en 'n gratis rol gekregen

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig smaak aan de rijst, normaal is het beter. Had ook die gefrituurde box erbij besteld en viel heel erg tegen, volgende keer gewoon weer box c😋😋

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

50 minuten moeten wachten en de sushi leek niet echt vers. De kipnuggets waren ook maar net gaat en te zout. Geen top dus.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! En super snel bezorgd deze keer, top.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed. Top. Snel. Keurige bezorgers!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen bakje van zeewiersalade vond ik erg klein.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:00 besteld via website, na tweemaal bellen stond om 19:30 de bezorger voor de deur. Sushi is oké voor de prijs. Lekker veel sojasaus. Gember ietwat oud.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vis was heel vers, dat proef je. Eigenlijk geen een verbeterpunt te ontdekken! We zullen hier vaker bestellen en andere dingen uitproberen. Ben benieuwd naar andere combinaties, uitbreiding van het menu is altijd mooi natuurlijk. Onze complimenten! (bezorging was ook top)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd gebracht. prima sushi zo voor thuis.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering van de sushi vind ik meestal iets te lang duren. Het duurt ongeveer een uur voordat ik het heb. Maar vederest is de sushi top !

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed, lekker, vers en snel. Veel here dan sushipoint!!

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Maki’s waren slecht gerold en veel te dik, zodat het geen eenhap-sushi’s waren. Ook de andere sushi’s waren niet even dik, de ene van de roll was eenhaps, de andere was drie happen. Wij hebben betere sushi gehad. Helaas, voor ons geen mr sushi meer.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere suschi!! We hebben genoten..! Netjes verpakt en was ook mooi op tijd.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld en normaal gesproken tevreden maar vandaag leek het meer soep dan een Wok! Er zat zoveel vocht van de groenten in de wok dat er ook niet echt een lekkere smaak aanwezig was. Wok is niet opgegaan

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sushi bezorgers in Breda geprobeerd en deze blijft mijn favoriet. Bedankt voor de lekkere sushi en goede service!

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd en lekkere sushi

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en zeeeer snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang. 1 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er geen stoks bij zaten en veel te weinig soja saus en te weinig wasabi. Voor zo grote bestelling. Dus sushi was zeer goed.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel erg lang en echt niet lekker (gefrituurde sushi box) normaal gesproken wel heel lekker en snel bezorgd!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meest verse en goed bereide sushi in Breda. Ik woon sinds 2 jaar in Breda na 3 jaar in Azië gewoond te hebben en het is heerlijk om eindelijk een goede sushi tent gevonden te hebben.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Stond prima op tijd klaar en smaakte zoals altijd weer heerlijk !

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was wat later ivm oponthoud in de stad (avondvierdaagse). Ze belden netjes om dat door te geven en de bezorger maakte ook excuses. Dat vind ik netjes! Uiteindelijk was de bezorger een kwartiertje later dan gepland. Bij sushi helemaal niet erg. Sushi smaakte goed, de rijst was wel wat plakkeriger dan ik gewend ben, soms viel de sushi ook uit elkaar. Leuke actie die gratis rol bij een bestelling vanaf € 25!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatieve verse sushi, op tijd geleverd en mooi gepresenteerd. Bij onze teammeetings bestellen we hier elke keer sushi voor 10 mensen.. Elke keer uitstekende kwaliteit.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er met een uurtje. Fried sushi was goed verpakt en nog warm. Wel erg grote stukken gesneden. Verder kwaliteit goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgen is perfect en de Sushi smaakt ook prima. Alleen jammer de als je een klacht hebt, hier niet op gereageerd wordt. Ik heb nu een paar keer met Credit Card betaald en als je voor deze optie kiest, staat er niet bij dat dit € 1,49 kost, maar dit bedrag wordt wel van je Credit Card afgeschreven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer helemaal tip top in orde en heerlijke sushi !

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en lekkere sushi alleen bezorgen duurt helaas erg land

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super. De kwaliteit van de sushi was ondermaats. Normaal bestel ik vaker bij mr. Sushi, maar nu vielen alle sushi rolls uit elkaar.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi rollen zijn niet meer strak opgerold. Ze vallen heel makkelijk uiteen.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is top, kwaliteit ook, maar één ding mis ik. En dat is een crispy rol met tempura erin. ❤️

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Enorm genoten.

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk 😄👍

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet op tijd geleverd. Eerst 5 min later en uiteindelijk 25 minuten later. 0620345508

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals altijd top, heerlijk gegeten maar de volgende keer haal ik weer want het duurde 1 uur en 20 min...zonder excuus van de bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim een uur op onze bestelling moeten wachten.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omg de soft shell was zo goed!

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Goedendag / Hoi, Het is fijn dat als je wilt afhalen je ook via de website kan bestellen. Dan hoef je niet eindeloos te wachten. Ik kwam binnen en het tasje stond al klaar. De jongedame achter de bar attendeerde mij erop dat ik geen stokjes had besteld. Echt lief maar als ik met stokjes zou moeten eten zouden de sushis tegen het plafond omhoog schieten en dan geleidelijk aan weer op mijn bord neerdwarrelen. Het eten was goed, vers en lekker. Leuk dat jullie ook makreel gebruiken dat krijg ik niet overal. Fijn dat je de wakame ook los kan krijgen. Bij een andere sushiboer wordt je gedwongen een dure salade (bestaande uit een lading ijsbergsla) te nemen. De sojasaus los in een bakje is een geklieder. Een andere sushiboer heeft handige flesjes. Klein aandachtspuntje: ik kreeg ook nog een kortingsbon mee echter die actie is al verlopen op 31 maart. Mr Sushi is een duur afhaalrestaurant maar levert toch iets meer waar voor het geld dan andere sushiboeren. Eindcijfer 9. Groetjes aan het t

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit top. Alleen jammer dat als je met Credit Card betaald er niet vermeld wordt dat dat € 1,50 kost. Dit zie je pas achteraf op je afschrijving van je Credit Card. Niet netjes!!!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, maar alleen plakte de rijst deze keer niet goed waardoor alles uit elkaar viel en dat is toch lastiger eten.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en het eten was heerlijk

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, kwam snel en heerlijke sauzen eroverheen

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken wok met zoetzuur was VEEL te pittig. Alles wel goed heet bezorgd gelukkig.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige wat ik handig zou vinden is voor het betalen, ik kan aanvinken of ik wel/geen stokjes/gember/wasabi/soya-saus wil. Ik heb dit namelijk al zelf thuis. Beetje zonde om het niet te gebruiken en uiteindelijk weg te gooien.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers! Heerlijke smaak! Snelle levering en absoluut een pluspunt: de warme gerechten zijn ook echt warm. Altijd genieten 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond rond half 10 een bestelling geplaatst. Normaal altijd te spreken over jullie, nu totaal niet. Ik had avocado maki’s besteld maar kreeg in plaats daarvan komkommer maki’s. Daarnaast waren er 2 daarvan niet eens gevuld en bestonden ze enkel uit rijst, direct ready voor de prullenbak dus. Daarnaast viel de sushi uit elkaar en was deze erg droog. Baal er enorm van!

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind alleen jammer dat ik een paar rotte advocado stukken erin had zitten maar voor de rest heel lekker !

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi lekker. Wok niet!!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

We halen regelmatig en eten met veel plezier jullie sushi... vandaag was de sushi minder vers dan normaal en vielen de rolletjes ook veel uit elkaar en vonden we helaas vandaag in ons laatste stukje tempura roll een stukje plastic wat lijkt van jullie bakjes te zijn. we hebben een foto hiervan die we jullie kunnen toesturen.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten zelf is heel lekker, alleen het kwaliteit is de laatste tijd veel verslechterd. de helft van mijn sushirollen viel uit elkaar.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, mistte alleen de wasabi, voorheen kreeg je dit er bij. Ondanks dat zal ik zeker vaker bestellen!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi wij vinden alles altijd super lekker en ook heerlijk vers. alleen er mag wel wat minder saus in de wok gerechten gedaan worden. het is nu echt te veel. dat zou echt een verbetering zijn

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allebei flink ziek geweest vannacht. Wellicht oude vis? Bezorging na 1:10 u. Aardige bezorger.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is goed. Alleen bezorgen is hier erg slecht. Nu al meerdere keren gehad dat het meer als 2 uur duurt voordat je de bestelling eindelijk krijgt. Daarbij zijn dan de warme gerechten koud. Volgende keer dus toch maar weer elders bestellen.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks snijdende kou keurig op tijd bezorgd en sushi van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere grote sushi! En leuke actie met gratis extra rol.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet goed gesneden, vis had geen fris luchtje en de bezorging duurde 5 kwartier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede snelle bezorging

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom heb ik weer veel te veel sushi gegeten. Je koopt een flinke schaal met de hoop om de volgende dag een heerlijke lunch te hebben en aan het einde van de avond is de schaal alweer leeg... Helaas was de kwaliteit van de avocado dit keer iets minder dat het opviel. Ik weet dat avocado een heel moeilijk product is om precies goed te kunnen serveren.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en zéér stipte bezorging. Keurig gebeld dat het 5 minuten later zou worden en dat klopte op de minuut. Super dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker en toen ik het op de afgesproken tijd kwam halen stond het al klaar. Ga hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor goede prijzen, ook de bezorging ging heel snel. Ik wist alleen niet precies wanneer het bezorgd zou worden, dat zou nog een verbeterpunt kunnen zijn. Door middel van een sms/e-mail een geschatte bezorgtijd laten weten aan de klant.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de bezorging een lage beoordeling omdat het letterlijk 1,5 uur heeft geduurd tot ik mijn eten kreeg terwijl ik aangaf zsm mijn eten te willen ontvangen. Uiteindelijk wel een kortingsbon gekregen om een volgende keer te besteden (1 maand geldig) maar ook daar zelf achteraan moeten gaan omdat dit voor hen normaal was dat de zsm bestellingen als laatste worden gemaakt en bezorgd.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heb me besteling 15 min voor sluiting mogen ophalen, jammer genoeg was mijn bestelling dit keer niet compleet afgegeven. Ik miste 2x california handrolls. Ik heb nog proberen te bellen maar niemand die opnam. ik wil nij me volgende bestellinf me geld terug of een vergoeding hiervoor.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde helaas 2 uur

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en super verse sushi's - zo blij dat jullie op de Ginnekenweg zijn!!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was erg goed. Opgehaald bij mr. Sushi, stond al klaar. Hadden de familiebox wat meer dan genoeg was voor 2 volwassen en 2 kinderen van 12 en 14 jaar. Voor ons gevoel geen diepvries ingrediënten maar lekker vers.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik tevreden en goede prijs kwaliteit verhouding. De sushi rijst leek mij dit keer te hard. De tempura niet lang genoeg gefrituurd. Zalm stukjes heb ik twee keer een graat uitgehaald. Kortom, voor de eerste keer sushi laten staan.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel bezorgd en super vers.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging half uur te vroeg, rijst te plakkerig

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt superlekkere sushi!!! :-D De garnalen waren nog erg warm en heel krokant. En de tijd qua bezorging was ook superfijn.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er wordt geen rekening gehouden met een allergie. Op de "Spicy tuna" zat alleen een klodder sriracha saus geen bosui etc. te bekennen. Slechtte prijs/kwaliteit verhouding.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaa altijd geen problemen alleen dit keer hele kleffe rijst en veelste grote stukken

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker! Ze hebben goed gelet op onze vraag om de avocado te vervangen door komkommer. De bezorging duurde wat langer dan aangegeven, maar dat vonden wij niet zo erg. De chuka wakame ga ik nooit meer bestellen, €3.50 voor een super kleine hoeveelheid.. Zonde! Maar over het algemeen was het eten zeker goed!

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Sushi was kwalitatief goed.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben na 1 uur gebeld waar onze bestelling bleef, er werd toen aan de telefoon gezegd dat ze er nog niet eens aan waren begonnen en dat pas zou gebeuren na een kwartier.. vervolgens kregen wij 1,5 uur na onze bestelling het eten. Helaas zonder stokjes.. zonde van de sushi.. want die hoor je te eten met stokjes!

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten, veel verse groente en mals vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere maken al besteld. Altijd netjes op tijd en de kwaliteit van de sushi is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Dit was onze 2e keer mr Sushi. We bestelden oa een family box. De hoeveelheid was enorm, maar de kwaliteit viel tegen. De tonijn was smakeloos en taaiig. Er zaten liefdeloze sushi bij van een hele surimi stick op rijst gebonden en zure haring idem. Dit is niet ons idee van sushi. Ook vinden we het raar dat er niet automatisch gember in de box zit. Voor ons zo niet voor herhaling vatbaar.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus tussen de sushi..

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder besteld. Bezorging op de minuut af precies op tijd. Heerlijk gegeten. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en sashimi was heerlijk en vers. De tempuragarnalen waren nog erg knapperig! Ik vond het alleen jammer dat de wakame salade zo weinig was en dat mijn bezorging (op een woensdag) zo'n 1,5 uur later werd bezorgd. Ik vond trouwens de prijs- kwaliteitverhouding erg goed, vergeleken met andere sushitezaken. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Ze waren door de drukte wat laat maar hebben keurig gebeld dat ze eraan kwamen.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging weer netjes op afgesproken tijd... En wederom lekker gegeten. Zou t alleen fijn vinden als we als extra nog bami of Nasi los kunnen bestellen.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snel, en goede prijs/kwaliteit

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten ! Super

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel weer uit elkaar. Had een spicy tuna besteld er zat geen bosui op. De sashimi tonijn zag blauw die heb ik weggedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde meer dan 1,5 uur voordat bezorging kwam. En helaas zaten er andere sushi's in dan op de site staat. De zalm was zonder bericht vervangen door kip, sushi die ik helaas niet lekker vind. Jammer.

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar kwam pas om 19:20 terwijl we 19:00 hadden gevraagd. We werden wel om 19:02 netjes gebeld dat de bezorger later was. Eenmaal uitgepakt bleek dat we een gerecht mistte. Na een belletje bleek dat ze het ook geconstateerd hadden echter kwam dat pas weer veel later met een excuus van de bezorger moesten we het doen.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had het idee dat de sushi minder vers was. Bij eerdere bestellingen vond ik het beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, om je vingers bij af te likken. En niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

We hadden een Dreambox besteld. Super lekkere sushi. Echter bleek er geen sashimi in te zetten, terwijl dit wel op de site staat. Dat was jammer, voor de rest was het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een uitgebreide schotel sushi en sashimi besteld voor mijn dochter en haar gezin ter gelegenheid van haar verjaardag. Ik heb er van terug gehoord dat de schotel erg vers was bereid en verrukkelijk gesmaakt heeft. Bij bestellen en afrekenen maakte ik zelf een fout, waardoor de procedure opnieuw moest. Hierbij maakte ik weer zelf een foutje. De betaling lukte wel. Direct er achteraan gebeld om mijn foutje in tijdstip afleveren te herstellen. Dit kon zonder problemen. Later bleek ik ook een foutje gemaakt te hebben in het huisnummer. De besteller belde even en corrigeerde mijn fout wederom probleemloos. Alle lof!!

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi, goeie levering!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en ze waren heerlijk

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service. Sushi was vers en binnen schappelijke tijd bezorgd.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super, snel bezorgd, heerlijke sushi voor een super prijs en zelfs iets extra’s gekregen. Top!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, sushi was lekker! Rijst leek echter wel plakkeriger dan de vorige keer. Daarnaast miste ik de sojasaus en wasabi. Maar er komt zeker weer een volgende keer.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel opties, snelle levering, lekkere gerechten.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi’s zijn gewoon heerlijk! De warme gerechten ook goed warm. Alleen jammer dat de bezorging zo lang duurde, bijna een uur.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Soof, excuses dat uw bestelling lang duurde! Wij willen graag met u in contact komen om u een tegemoetkoming aan te bieden. Zou u een mail kunnen sturen naar info@mrsushi.nl

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant, altijd lekkere sushi. De tempura Ebi is vaak nog warm (lekker!) en de Crunchy rolls ook. Gisteren vergaten ze voor het eerst 1 rol bij de bestelling, direct werd deze nageleverd. Top en verder echt niets aan te merken!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Isabelle, wij zijn blij om te horen dat uw roll direct is nageleverd en uw waardering voor Mr.Sushi :)

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ziek geworden na het eten van de sushi, nog nooit meegemaakt hier. Kwaliteit is altijd goed. Sonde van het geld en meer dan de helft weggegooid

Reactie van Mr. Sushi:Beste Hv, excuses dat u dit heeft meegemaakt bij ons! Wij zijn hier dan ook erg van geschrokken en gaan dan ook meteen actie ondernemen dat dit nooit meer zal gebeuren. Wij hebben u een mail gestuurd met een wel gemeend excuus en een cadeau!

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis rol ontbrak

Reactie van Mr. Sushi:Beste Nina, wij hebben u zojuist gecontact :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ietwat aan de dure kant

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen elke week bij mrsushi. Beste en lekkerste sushi van Breda. Zeker een aanrader!

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte niet zoals ik van sushi gewend was. Weinig smaak aan de rijst. Het zag er allemaal erg netjes uit, maar wel wat last van mijn buik gehad. Qua bezorging duurde het wat langer dan normaal wegens drukte. Wel werd ik hiervan netjes op de hoogte gebracht. Dat laatste is zeker een plus punt in vergelijking met andere restaurants die bezorgen.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Maxime, excuses voor dit ongemak! Wij willen graag met u in contact komen om u een gratis product aan te bieden. Kunt u een mail met uw klacht sturen naar info@mrsuhi.nl

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit ingrediënten super. Matig gerold; sushi viel uit elkaar. Bezorging duurde bijna een uur. Dit was vooraf niet aangegeven.

Reactie van Mr. Sushi:Beste JB, wij willen ons excuus aanbieden voor de sushi! De bezorging tijd kan tussen de 45 minuten en 60 minuten liggen. Als u uw bestelling op een vast tijdstip bezorgd wilt hebben raden wij u aan om een vaste tijd bij uw bestelling aan te geven :)

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Klaar op het afgesproken tijdstip, lekker gegeten!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uurtje thuis bezorgd. Goed verzorgd en in leuke bakjes verpakt. Prima kwaliteit! Echt een aanrader!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Superlekker. We want more!

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit vond ik helaas tegenvallen. De vis smaakte niet echt vers en de rijst smaakte hier en daar wat teveel naar pure rijstazijn. En soms zelfs te zoet. De rollen waren ook niet mooi gesneden. Sushi zou m.i. per definitie een kwaliteitsproduct moeten zijn. Jammer!

Reactie van Mr. Sushi:Best MJ, wij hebben u zojuist gecontact.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super! Heerlijk en snel bezorgd, genieten!

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlak voor sluiting besteld, dus we wisten niet zeker of het goed aangekomen was, maar ja hoor, na ongeveer 3 kwartier wachten ging de bel. Wachten bij sushi vind ik nooit erg, zo lang het dan goed gemaakt is. Gelukkig was dat ook zo! Erg tevreden over de kwaliteit van de vis en de rijst was ook goed gedaan!

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke wok en sushi! Er wordt altijd op tijd bezorgd en er mist tot nu toe nooit iets bij de bestelling. Ook de gratis roll vanaf 25€ zit er altijd bij.